[]

USA vizesi hakkinda bazi sorularim olacakti da

yarindan sonra gorusmeye gitcez de, evrak toplama isinin son evrelerindeyiz. gerekli belgelerde 30.000 usd'lik seyahat/ saglik sigortasi olayi var. cogu tanidik, seyahat sigortasi yaptirmamis, oyle haber aldik. simdi bu sigorta sart bi belge mi? siz basvururken yaptirdiniz mi? bu belgeniz eksik diye reddedildiniz mi?




 
walla ben anamın danamın tapularına varana kadar herrrrseyinin belgelerini goturmustum. arabalarin ruhsatina kadar yani, bordro falan.

gerci ben J1 icin basvuruyordum. bakmamisti bile hatun. saniyorum biseyden iskillenmisse son olarak soruyor o belgeleri.
  • osuruklu  (09.06.08 20:01:04) 
Ben hem turist vizesi hemde calisma vizesi icin basvurmustum ikisinde de goturdugumu hatirlamiyorum. Zaten zincirin zayif halkasi o belge ise reddedilmezsin o belgeyi gondermeni isterler en kotu.


  • badseed  (10.06.08 04:15:50) 
Sigorta yoktu da tapu mapu banka hesabi cart curt hersey vardi. Mulakatta sormadilar bile. Sadece standart form, resim ve pasaportu aldılar. Bu arada vize acil lazımsa onayı aldıktan sonra "süreci hızlandırabilir miyiz" diye bir soru sorun kırmızı bir kart veriyorlar UPS masasına götürmeniz için.


  • arche  (10.06.08 04:28:45) 
vize için olmasa bile sigortayı mutlaka yaptımak lazım. amerikada eşim alerjik bir reksyon geçirdiğinde hastaneye gitmek zorunda kalmıştk. acilde muayene ve iki antihistaminik iğnesine 1000 dolar para veriştik. sigorta 950 dolarnı karşılamıştı. aklınızda olsun


  • tan vakti  (10.06.08 15:10:57) 
hayat cok garip :s hıc bır evragımıza el ya da goz suzmeden verdiler 10 yıllık.


  • pyro clustic flow  (12.06.08 21:12:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.