[]

Vestel Digitürk Tv

Selamlar sevgili teknoloji canavarları
Şu aralar sık sık reklamlarda çıkan vestel digitürk tv adlı ürünü almayı düşünüyorum. Ama emin değilim. Acaba avantajlı bir ürünmüdür?

not: Vestel Pixellence Full HD LCD veya Led Televizyonlar 1 yıl Digiturk HD Hediyeli!

Vestel Pixellence Full HD LCD veya Led Televizyon alımlarınızda
Lig TV Şampiyonlar Paketi + HD Üyeliği + Giriş Paketi + Keyif Paketlerinden Seçtiğiniz 2 paket
Film Paketi veya Dizi Paketi + HD Üyeliği + Giriş Paketi + Keyif Paketlerinden Seçtiğiniz 2 paket
İstetiğinizi seçin paket Vesteleden size hediye.

Vestel Pixellence Full HD LCD;
32 PF9040 32" Lcd TV 1299 TL
42PF9040 42" LCD TV 1599 TL
Vestel Pixellence Full HD LED TV;
42PF9050 42" Led TV 1899 TL

 
Salla hocam ya. Vestel servis desteği olarak iyi olabilir ama malesef ürünlerinin o kadar iyi olduğunu söyleyemem...

(bkz: dreambox)
  • alkolik imam  (25.09.11 01:02:39) 
iyi reklam.


  • numbernine  (25.09.11 01:06:34) 
digiturk bir senelik hediye kısmı su anki fiyatlarla 660 tl tutuyor. kalan fiyat tv için verecegin fiyat netten diger tvlerle karsılastırıp degerlendirebilirsin.

fakat kafamı kurcalayan konu bu tv'nin digiturk haricinde kullanılıp kullanılamayacagı.yani bir sene dolunca arkadas ben digiturk kullanmak istemiyorum baska receiver kullanacagım diyebiliyormusun? tv'nin boyle bir özelliği varmı? diyemiyorsan eger digiturk almaya mahkum oluyorsun o acıdan dusun.
  • goba  (25.09.11 01:06:51) 
@goba hocam dediğin olay şöyle. tv nin içinde uydu alıcısı var. farzet ki digitürk ün normalde verdiği cinsten. üyeliğin bittinğinde çanağını türksata döndürüp izleyebilirsin. artı karasal yayın içinde tuneri var.
600 tl lig tv 600 de tv nin kendisi eder. bu şekilde bir araştırayım bakalım.

@alkolik imam dreambox beni korkutuyor yapamam beceremem :)

@numbernine valla o amaçla açmadım lakin baktımda aynı reklam gibi olmuş :)
  • infernalcadre  (25.09.11 01:48:23) 
@infernalcadre
digiturkun verdigi kutuların bazıları dedigin gibi kullanılabilirken bazıları kullanılamıyor ki tahminim bu kullanılamayan cinsinden cunku normal kullanılabilenlerde hd yayın yok bildigin uyduruk receiver.Ben de var su anda kenarda oyle duruyor.Zaten digiturk bu normalde izlenebilen kanallar için de aylık 9.90 lık bir ucret istiyor senden.. Çanak aynı canak aynı yone donuk o bişeyi degiştirmiyor. Sen bu uydu konusunu bi saglam arastır ara bi sor ondan sonra karar ver.

  • goba  (25.09.11 01:59:28) 
@goba hocam gece gece çok sağol yardımın için. şu an aklımdaki tek olay senin dediğin olay eğer 1 yıl sonra kullanabileceksem almayı düşünüyorum. birde şu aklıma geldi şayet 1 yıl sonra kullanamasam bile acaba üzerinde sıradan bi uydu kullanabileceğim bir giriş olmaz mı ki acaba?


  • infernalcadre  (25.09.11 02:13:05) 
başka fikri olan yok mu acaba?


  • infernalcadre  (25.09.11 17:07:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.