[]

kadıköy'den şamandıra metro turizim tesislerine

-nasıl gidilir?

-giden otobüs yakınından geçiyor mu, otobusten inip hemen oraya varabilir miyim?

-oradan hemen taksiye binebilir miyim, içerde taksiler var mı?

- tekrar kadıköy modaya taksiyle dönmek ne kadar para tutar?


bilen birileri yardımcı olabilirse sevinirim.
teşekkürler..

 
metro otobusune bineceksen zaten metronun ucretsiz servisleri var. hatta servisin kalktigi noktalarda bilet falan da sormuyorlar servise binerken. (2 yil once boyleydi)

-oradan hemen taksiye binebilir miyim, içerde taksiler var mı?
var.
  • rm  (24.09.11 22:49:02 ~ 22:52:28) 
binmek için değil de gelen birini almak için.. çok eşyası var o yüzden dönüşü servisle uğrasarak yapmak yerine acaba taksiyle yapabilir miyiz diye düşündüm..


  • patir  (24.09.11 23:03:39) 
cehennemin dibinde ve dönüşte serviste sıkıntı çekersiniz. korsan filan ayarlayın rahat edin çekilir iş değil çok eşyayla orası.


  • darknum  (24.09.11 23:11:49) 
daha kolay olan bi yerde inmesini söytleyeyim ozaman ben en iyisi.. neresi daha uygun olur? ben açıkcası istanbulu çok bilmiyorum o yüzden herşeyi soruyorum.
metro turizmin başka durdugu yerler var mı anadolu yakasında?

  • patir  (24.09.11 23:19:35) 
metro otobüsle mi geliyor gelen kişi? eğer öyleyse indiğinde servise binsin, ne kadar eşyası olduğu farketmez. servisler full dolu olmuyor zaten hep. ben olsam başka alternatif düşünmezdim. taksi oluyor bildiğim kadarıyla terminalin yakınında.


  • girl in a coma  (24.09.11 23:44:50) 
ha bir de otobüsün durduğu başka bir yer yok anadolu yakasında. yolda falan durmuyor. ha duruyor, adamlar kuralları sallamıyor vs diyenler çıkabilir şimdi ama o da size denk gelmeyebilir.


  • girl in a coma  (24.09.11 23:46:04) 
@girl in a coma: o zaman illa ki orada inecek anlaşılan.. peki ben onu oradan almak için otobuse binsem (sanırım 18k gidiyor oraya) indiğim duraktan rahatca oraya ulaşabilir miyim? yoksa zor biryerde mi?


  • patir  (25.09.11 00:11:46) 
terminale otobüsle nasıl gidilir hiç bilmiyorum. nereden geçiyor vs. hiç bilgim yok. yani otobüsten iner inmez servise bineceği için aslında sizin gitmenizin de bir anlamı var mı ki? sizi zorlar yani bence. sonuçta servisten ineceği yerde karşılayabilirsiniz. illa gitmeniz gerekiyorsa, otobüs neresinden geçiyor bilmiyorum. ama en yakın yazıhaneyi arayıp, arkadaşınız hangi saatte terminale inecekse, o saatte otobüsünüz olduğunu söyleyin. servise kaçta bineyim samandıraya gitmek için diyin. yolcuymuş gibi samandıraya gidin. oraya vardığınızda da yolcu gibi arkadaşınızla servise binip inin. sabah saatleri ise servis boş olabilir ama akşamları dolu olabilir. dönüş servisine binemezseniz de artık taksiye binersiniz orda. mutlaka taksi vardır.
aa bir de espri olarak yazmadıysanız, samandıra olacak (:

  • girl in a coma  (25.09.11 00:18:15 ~ 00:21:38) 
@girl in a coma: teşekkür ederim ilgin için ^^ gitmeye çalışıcam.. sabah gelecek otobüs

:) espri olarak yazmamıştım, öyle zannediyordum.. doğrusunu da öğrenmiş oldum şimdi.
  • patir  (25.09.11 00:30:19 ~ 02:38:17) 
deneyimlerimi paylaşayım:

neyazık ki metro'nun saat 6 ya kadar samandıra'dan kalkan otobüsü olmuyormuş. bu yüzden eğer servisi kullanarak gitmek istersek akşam 4 30 a kadar o tarafa giden servis yok. ama 18k otobüsü önüne kadar gidiyor. inip bi 2 dk yürümek gerekiyor sadece ve içerde taksi var. taksi ile dönmek isterseniz kadıköy modaya kadar 40 tl tutuyor..
  • patir  (28.09.11 11:43:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.