[]

iphone 4 ü olanlar

Anneye hediye olarak aldık bir tane ancak ben mevzuya oldukça uzağım, o bana soruyor bakıyorum ediyorum bazen de dışarıdan yardım almak gerekiyor :)

çektiği fotoğrafları facebook üzerinde paylaşmak için illa ilgili aplikasyonu mu kullanmak lazım, direk fotoğraf galerisinden paylaş facebook diyemiyor muyuz? (maille gönder mms le gönder vs var ama facebook yok) -anroidli tabletimde bu olay var ve gerçekten rahatlık.

sürpriz fatura olmasın diye 3g- 2g falan kullanmasın, sadece wireless ı kullansın, yoksa da bağlanmasın interente, bu nasıl olur?

home tuşuna (sanırım adı budur) bastığımızda ana ekrana dönüyoruz ama geride kalan program çalışıyor mu hala? veri alışverişi falan yapıyor mu? nasıl kapatabilirim?

sözlükteki başlıklara baktım bir kaç şey yükledim ancak orada yazmayan anne camiasının kullanabileceği farklı programlar biliyor musunuz?

bunların dışında aklınıza ne gelirse :D (ve hala direk mp3 kopyalamıyoruz değil mi?)

bir de JB yapılmadı

 
home tuşuna 2 kere basıp arkada çalışan programları görebilirsiniz. sağ üstteki çarpıya tıklayarak kapatabilirsiniz.

internet bağlantısı nasıl kapatılır bilemiyorum.

resimleri direk facebooka yüklemeniz için bir facebook maili var hesabınızda atıyorum fb url'niz facebook.com/kisa ise fotoğrafı kisa@facebook.com'a göndereceksiniz.
  • Sabac  (24.09.11 20:40:59 ~ 20:49:32) 
"sürpriz fatura olmasın diye 3g- 2g falan kullanmasın, sadece wireless ı kullansın, yoksa da bağlanmasın internete, bu nasıl olur?"

ayarlar/genel/ağ dan hücresel veriyi kapatmalısın.

@sabac onu yapabilmesi için açık olan bi uygulamaya uzun basıp o çarpı işaretini getirmesi lazım.
  • misery loves company  (24.09.11 20:47:25 ~ 20:47:52) 
facebook application yüklemekte fayda var malesef galeriden facebook a atılamıyor doğrudan.


  • chavezding  (24.09.11 21:48:12) 
@Sabac, @misery loves company
o işaret çarpı işareti değil de trafikteki girilmez işareti
çarpı işareti uygulamaların üzerinde uzun bekleyince çıkıyor ve uygulamayı tamamen silmeye yarıyor.
  • cruor  (25.09.11 03:57:23) 
@cruor harbiden haa baktım da cidden çarpı değilmiş, benim aklımda çarpı diye kalmış o da :=))


  • misery loves company  (25.09.11 22:39:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.