Giriş
(2)

bir araba sorusu da benden

pisiklet
sevgili danışmanlar,2005 model otomatik bir getz'imiz var. 53 bin km'de. çoluk çocuk sığamıyoruz. satsak diyoruz. üzerine 10 bin lira daha koyarsak elimizde kaç liramız olur? bu paraya nasıl bir aile arabası önerirsiniz?herkese mutlu bir haftasonu dileğiyle,
sevgili danışmanlar,

2005 model otomatik bir getz'imiz var. 53 bin km'de. çoluk çocuk sığamıyoruz. satsak diyoruz. üzerine 10 bin lira daha koyarsak elimizde kaç liramız olur? bu paraya nasıl bir aile arabası önerirsiniz?

herkese mutlu bir haftasonu dileğiyle,
0
pisiklet
(24.09.11)
üzerine koyup mondeo alabilirsiniz. geniş geniş yayılırsınız. ama getz'den sonra biraz fazla yakar. skoda roomster'da bakabilirsiniz(ikinci el tabii).

not: 23-25 olur elinizde.
0
kim milton nielsen
(24.09.11)
dostum merhaba. golf diyorum. hayırlı olsun diyorum. güle güle binin diyorum.
0
kya
(25.09.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.