[]

beşiktaş'tan ok meydanına nasıl gidebilirim?

şimdi benim sabahın köründe ok meydanında olmam gerekiyor. 10:30da iş görüşmem var. beşiktaş'tayım ve hiç yalnız ok meydanına gitmedim, nasıl gidebilirim hızlıca? kaç dk. sürer bi de, trafik falan olmaz o saat diye düşünüyorum.

Fatih Sultan Cd Osmanoğlu
Okmeydanı Beyoğlu / İstanbul gideceğim adres de.

 
hızlıca gitmek için taksi kullanın. beşiktaş-okmeydanı arası en fazla 15 lira tutar. iş görüşmesine de trafik, otobüs, minibüs derdi çekmeden girmiş olursun rahat kafayla. yaklaşık 10-15 dakikada ulaşırsın, trafik olmaz.

(10:30'a sabahın körü demen de biraz garip olmuş bu arada, 06:00'da işe gidenler var.)
  • dogs  (23.09.11 01:36:06 ~ 01:37:05) 
bu aralar biraz tembel olduğum için sabahın körü oluyo benim için. yarın öbür gün işe başlayınca bana da öyle gelmeyecek=)

bu arada ben hala öğrenciyim 15 liradan fazla tutmaz dimi? yoksa sizi dinleyip direk atlayacağım taksiye. bu arada Ok Meydanı Hastanesi'ne çok yakın gideceğim yer. Hemen arkasında hatta?
  • shineonyoucrazydiamond  (23.09.11 01:38:49) 
28o oradan bi yerden geçiyor olmalı yarım saat erken uyanıp akbil bassan?


  • loralynn  (23.09.11 01:59:23) 
tutmaz, kafan rahat olsun. tahminim 11.46 TL.
tabii beşiktaş meydan durağından otobüsler de geçiyor:
34A ve 28O... 34A'nın son durağı Okmeydanı Hastanesi; binersen 30-40 dakikada varırsın.
  • dogs  (23.09.11 02:02:17 ~ 02:05:28) 
okmeydanı ssk'nın hemen yanındaki yurtta kalıyorum, aynı konum sanırım dediğin yer ile hemen hemen.

taksim'den bindiğimde taksiye 10 liraya gidiyorum sorun olmadan. toplu taşıma olarak da metrobüs kullanabilirsin ama beşiktaş'tan zincirlikuyu'ya ordan metrobüs'le okmeydanı ssk yada perpa duraklarından birinde inebilirsin. ikisi de ssk'ya yürüme mesafesinde.
  • akatreil  (23.09.11 04:41:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.