[]

Havai Fişek Gösterisi

Bunların az biraz kalitelisini nereden bulabilirim? Hani şu vızıldayan, havada anca bi maytap/kızkaçıran kadar patlayanlarından değil de göreni etkileyen öyle patlamalı orta-büyük türdekilerden istiyorum.

İnternet üzerinden satışlara baktım da pek tatmin etmedi beni. Site tasarımları kötü, değişik değişik isimler geçiyor roman kandili, volkan, batarya falan diye. İnternet hızım da feci yavaş video izlenmiyor emin olamıyorum nedir ne değildir.

Kendim patlatacam da izin alınacakmış sanırım. Halledilmez şey değildir ama fiyat aralığı ne olacak acaba bu eğlencenin?

Not: Gösteri maksimum 5 dakika olacak. Teşekkürler.

 
hocam benim bildiğim 16lı satılıyor havai fişek. 30 liradan başlıyor, 600 milyona kadar gidiyor.
muhakkak tek tek satılan, çok daha pahalı olanları da vardır.
biz lise mezuniyetinde patlatmıştık. 30 liralık olanlarından. izin falan da almamıştık.
ama izin almak gerekiyormuş. sonra öğrendik.
ha 30 liralık olan bizi tatmin etti mi. etti.
600 liralık olanları diskolara satıyoruz demişti adam.
  • hephaistos  (23.09.11 00:41:53) 
bizim karga hulusi'yi yine terör maduru yapacaksınız anlaşılan, bırakın şu görgüsüz işi. hayır karga hulusi sizin evi bombalasa dünyayı ayağa kaldırırsınız.

(bkz: #20739093)
  • hewit  (23.09.11 00:50:48) 
@hewit verdiğin örnek entry dostum elxa'nın olunca titreyip kendime geldim. dikkatli olacağıma söz veriyorum. kimsenin canı yanmayacak umarım.


  • hikaye mesture  (23.09.11 01:20:03) 
tahtakale-erbay ticaret (selamımı söyle indirim yaparlar..gayet ciddiyim)

edit:söyledigğin ölçekteki havai fişeklerini kendin atamazsın.kendi başına yapabileceğin bir iş değil.halledilmez birşey!!
  • azdeli  (23.09.11 18:22:18 ~ 18:27:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.