[]

KEMER de bildiğiniz gittiğiniz memnun kaldığınız ekonomik bir OTEL tavsiyesi

selamlar 2 gun içinde gideceğim bir acentaya ama hem bir ön bilgim olsun istediğim için, bilmiyoruz etmiyoruz çok rahat kafalarlar beni, hem de sizin de tecrubelerinizdan faydalanarak daha doğu bir karar vermek istediğim için buraya soruyorum.

soru 1-)
10 gün sonra 10 gunluğune kısıtlı bir butçeyle ilk defa sıcak denizlere ineceğim,güzel bir tatile çok ihtiyacım var her turlu tavsiyelerinizi dinlerim,
amacım eğlenmek ve yaklaşık 5 aydır rusça çalışıyorum onun için pratik yapacak birileri ile tanışmak az da olsa rusça konuşabilmek istiyorum,işte boyle bir otel var mı gidip gorup memnun kaldığınız?

soru 2-)
kemer merkezde olsa daha guzel olur değil mi?
4 yıldız yada 5 yıldız da olabilir çok uçuk bir fiyat değilse(orneğin gunluğu 150 den fazla olmasın).

soru 3-)
herşey dahil olsun değil mi?
yemekleri çok onemli değil yeriz askerlik yaptık ama discosu ortamı eğlencesi imkanları havuzu guzel olsa super olur.

soru 4-)
ve kemerde gidilecek gorulecek takılınacak eğlenilecek sosyal kulturel tarihi vs mekanlar muzeler clublar?

soru 5-)
genel bir tatil tavsiyesi olarak şunu muhakkak yap veya şunu yapma kazık yersin pişman olursun diyebileceğiniz şeyler vs. gibi tecrubelerinizi de paylaşabilirseniz çok hoş olur.?yada bu gibi tavsieleri şeyleri okuyabileceğimiz bir site var mı?

soru 6-)
son olarak illa dacenteya mı gideceğiz mecburen?direk otele kendim gitsem otelin kapısını çalsak ,otellerde yer bulamama gibi bir durumla karşılaşabilir miyim?acente komisyonu olmamış olur ve daha ucuz olmaz mı?peki hangi acente daha guvenilir ?

 
kemer'in o otellerin bulundugu paralel sokaklarindan birindeydi tam olarak hatirlamiyorum ama, "address hotel" adinda bi yerde kalmistik biz. acik bufe kahvalti ve aksam yemegi vardi kesin hatirladigim, ogle yemegi var miydi bilemedim. yildizi hakkinda da bir bilgim yok.


  • osuruklu  (08.06.08 14:47:33) 
bazen çok lüks otellerde uygun fiyat bulunabiliyor. ancak bu tip lüks otellerde yaşlı emekli teyze ve amcaların çoğunlukta olduğunu unutma. genç bir kesim ile takılmak istiyorsan biraz daha orta-üst kademeden otel seçmeni öneririm.

bu arada Kemer zaten rusların en çok rağbet ettiği bölgelerden biridir.
  • liontrainer  (09.06.08 11:53:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.