[]

araba tavsiyesi

arkadaşlar araba alacağım ama ben de her bayan gibi arabadan anlamıyorum o yüzden lütfen eski konuları okuyun demeyin : )

bi kere a b c sınıfı nedir?

devamında limit olarak 30.000 tl düşüdüm. 0 km. dizel. ve otomatik vites. haa bir de küçük.

ama bi arkadaşım o fiyata bu istediğin özelliklerde bulamazsın, en az 40.000 lazım dedi.

bide en fazla haftada 150 km giderim şehir içinde o da taş çatlasa. o yüzden benzinli de düşünebilirsin dedi. bunlara bağlı kalarak.

1. 30,000tl ye kadar 0 km. dizel. ve otomatik vites ne önerirsiniz?
2. 40,000tl ye kadar 0 km. dizel. ve otomatik vites ne önerirsiniz?
3. 0 km. benzinli. ve otomatik vites ne önerirsiniz?

 
ben de pek anlamam ama aveo ya da astra candır diyorum.

@erotelli11 sanırım pek cevap olmamış bu.
  • zanzeita  (22.09.11 17:44:49) 
30000 lira altına sıfır alabileceğiniz arabalar renault symbol, fiat albea sole, chevrolet spark, chevrolet aveo classic ki bunlar da benzinli ve düz vites.


renault symbol ün dizeli 32000 tl,
renault clio dizel 37000 tl,
fiat albea dizel 31000 tl,
toyota yaris dizel 38000 tl

bunlar da bir internet araştırmasıyla bulunmuş, standart donanımlı ve düz viteslerin fiyatları.
  • inheritance  (22.09.11 18:26:32 ~ 18:26:56) 
tr.wikipedia.org

1&2&3 için multi cevap veriyorum Yeni Ford Fiesta ya da Yeni Opel Astra (bayan için Corsa da olabilir.)

3. şık için fiyat sınırmalası yoksa ve şayet cebimde 75.000 Euro varsa hiç düşünmeden gider Range Rover Evoque alırdım.
  • skywalkeremre  (22.09.11 18:26:38) 
gittim gördüm yeni kasa chevrolet aveo almaya karar verdim. 34.000 tl nasıl?


  • zenc  (22.09.11 19:46:08) 
aveo'lar bana çok güzel geliyor nedense. az yakıyor rahat geniş kliması güzel -bu olmadı- falan. ama kasası çok ince. teneke gibi yani. bi akrabamın vardı aveo'su (düşük modeli). sağ ön tekerin orası içe göçmüş. elini sokup düzeltmişti. o derece ince yani. ama para benim için önemli, zaten deli gibi sürmüyorum efendi gibi gidiyorum trafikte dersen ii arabadır.


  • zanzeita  (22.09.11 19:48:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.