[]

Neden Sibel Kekili ? ( Game of Thrones )

şimdilik 3 bölüm olarak gözüküyor, neden oynatmışlar ve ya nereden bulmuşlar ? aksanı için değil heralde ? :D vucudu içinde değildir . Almanyadan Hollywood üzerinden İrlandaya hangi sebeple getirdiler ? ve kaç para almıştır sizce ?




 
iyi bir oyuncu oldugu icin olabilir mi?
oynadigi rol tahminimce ileride daha da onem kazaniyor. ilk sezon icin 3 bolum ama 2. sezonda kac bolum olacak bilmiyoruz. diziyi izlediyseniz normalde uzun sekansli karakter odakli sahneler yoktur. onun vardi.
ayrica rol kismi ciplaklik iceriyordu. bu bir pazar hareketi bile olabilir. avrupali, odullu ve adi nisbeten bilinen bir oyuncu boyle sansasyonel bir dizide oynuyor.

bunlarin disinda dizide oynamasinin bir suru sebebi olabilir.

kac para aldigi belirsiz. bu tur dizilerin butceleri de buyuk. o sebeple dise dokunur bir para aldigina suphe yok. baskasinin parasinda olmasin gozunuz. bosverin kac aldiysa aldi.
  • entrapmen  (22.09.11 01:36:33) 
bir zamanlar, bir sebepten, google'da aranma rekoru kırmasından dolayı, 70 küsür milyonluk bir ülkenin dikkatini çekmek için olabilir. hayır, olamaz.

özellikle sibel kekilli'yi evinden özel uçakla alıp getirmeleri söz konusu değil. sibel kekilli o rol için seçmelere katılmış ve seçilmiştir.
  • falandankorkmamfilandankorktugumkadar  (22.09.11 01:39:36) 
büyük ihtimalle oyunculuk ve o rolü kotarabileceğini düşündüklerindendir. yani aynı şeyi o şekilde oynamak istemeyen bir oyuncu olabilir. lan nerden bulmuşlar ki? diye sorarsak mutlaka bir ortak kontakt bir öneri tarzı bir şey vardır. bu arada kekilli amerika'da da tanınan biri.


  • awareim  (22.09.11 01:43:51) 
serinin yazarının kendi blogunda açıklaması var bu konuda.. audition olmuş her hollywood yapımı gibi sibel kekilli de katılanlar arasındaymış, iddiasına göre auditiona katılanlar arasında shea'nın ruhunu en çok veren oymuş, yazar hatta "gözlüklerim buğu içinde kaldı" diyerek kekilli'nin ateşli oyunculuğuna gönderme yapıyor. sanırım yazar kitabı yazarken bu karakteri kafasında bu şekilde kurmuştu ve en yakın olasılık olan kekilli'yi seçtiler. yazarın blog yazısından sonra beklediğimin altında bir performans gördüm ben.


  • cinna monster  (22.09.11 01:47:20) 
@entrapmen iyi bir oyunculuğu tamam ama tek oyuncu o değil ve farkındayım o yüzden şimdilik 3 bölüm dedim
@awareim sibel kekilinin amerikada tanındığını bilmiyordum teşekkürler @falandankorkmamfilandankorktugumkadar en doğrusu bu olmalı neden aklıma gelmediyse

  • utkucbkc  (22.09.11 01:48:23 ~ 01:51:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.