arkadaşlar arabanın bagajına koymak için 2 ye katlanır özellikli bir bisiklet buldum şehir içi( ve şehir dışı yani topraklı yol) kullanım için yeterlimidir??http://www.stmax.com.tr/modeller.asp?id=5
arkadaşlar arabanın bagajına koymak için 2 ye katlanır özellikli bir bisiklet buldum şehir içi( ve şehir dışı yani topraklı yol) kullanım için yeterlimidir??
www.stmax.com.tr
0
Neden öyle bir ihtiyaç duydunuz?
Şundan soruyorum, bisiklet taşımak için aparatlar var neden onları kullanmıyorsunuz?
0
küçük hatchback bir aracım var, bide eve koyduğumda az yer kaplasın gibilerinden
0
tek bildiğim ben yolda hayvan gibi tümsekten atladıktan sonra düştüğüm yerde bisikletle birlikte katlanmış olmam.
aradaki bağlantı bir süre sonra zayıflayıp giderken katlanaabiliyor.
ölmedim o ayrı ama önermem. ön tekerleği çok rahat çıkanlar var. benzer yer kaplayacaktır arabada
0
genelde yeni bisikletlerin on tekerlerkleri cat diye cikiyor bir de kucuk tekerlekli bisikletlerle boyle hiz yapiyim falan diyemiyorsunuz, ev icin de en temizi apartmanin girisine falan kilitlemek aslinda.
0
@portmanto
aynı markadanmı bahsediyoruz yoksa, küçükken bindiğimiz pinokyo tarzı bisikletlerdenmi bahsediyosun?
0