[]

iPhone 4 vs iPhone 3gs

Aralarında neredeyse bin lira fark var. Peki özellik olarak bu kadar fark var mı aralarında.




 
var. ekran görüntüsü bile bambaşka.


  • vejeteryan vampir  (20.09.11 14:25:40) 
aralarında artık o kadar yok 3gs 1300 liradan belki 1250'den aşağı inmedi. 4 ise 1650 civarında bulunabiliyor. ben aralık ayında 3gs aldım, çünkü gerek tasarım olarak gerek özellik olarak 4'e o kadar para vermeye değmez gibi geldi. kamera farkı, ekran çözünürlüğü, önde kamera olması filan beni çok da cezbetmedi. millet sırf ben eksik kalmıyım, almışken en yeni en iyisini alıyim mantığıyla alıyor sanırım.


  • only the strong survive  (20.09.11 14:30:36) 
hayır o kadar fark yok aralarında. iphone 4'ün yaptığı neredeyse her şeyi 3gs de yapabilir. evet daha hızlı, evet ekranı daha iyi, kamerası daha iyi, flaşı var ama gerçekte ikisini ayıran çok belirgin bi özellik yok. eğer bütçeni zorluyorsa ve iphone kullanmak istiyosan ya iphone 5'in çıkmasını bekleyip iphone 4 al (fiyatı biraz düşeceği için) ya da şimdi almak istiyosan 3gs al.


  • yazaryan  (20.09.11 14:56:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.