[]

Öğrenci evi için öneriler?

merhaba,
şimdi biz bi arkadaşla eve çıktık bu sene. ama ne lazım olur falan bi önerilerinizi alsak iyi olur. balkonda nargile geldi aklımıza, playstation alacak kadar taşaklı öğrencilerden değiliz.
sadece zevkine eşyalar değil de gerekli eşyalardan da söyleyebilirseniz iyi olur pek bilmiyoruz bu işi. bu tür şeylerden aklımıza gelen mesela kapı arkası askısı, salona puf koltuk falan. neyse panpişler anladınız ne demek istediğimi. şimdiden sağolun parmaklarınıza sağlık.


 
neymiş o 20 liralık ikea sehpası? link mümkün müdür?


  • zaz  (19.09.11 19:44:34) 
biliyorsunuzdur ama yine de hatirlatmakta fayda var; ne aliyorsaniz alin, spot mal satan yerleri bir kontrol edin.


  • bosch kalfa  (19.09.11 19:45:45) 
millet çöpe iyi durumda masa sandalye koltuk takımı atabiliyor. onları kaçırmayın.


  • take me rufee2  (19.09.11 20:01:00) 
bulaşık makinası edinin. en büyük tavsiyem budur..


  • avonkatalogu  (19.09.11 21:21:10) 
rakı içerken buz çok lazım oluyor. dolaba konan küçük aparatlar çok iş görür


  • cokta cokoprens  (19.09.11 21:25:26) 
kesinlikle ikinci elcilere bakın, aralarda çok güzel şeyler çıkıyor.


  • goldentitan  (19.09.11 21:53:51) 
Tirbüşon. Belki bir arkadasınız birgün elinde Bordeaux Petrus ile çıkagelir açamazsınız alimallah.


  • dokuzeylul  (19.09.11 21:55:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.