[]

gmail- tüm mailler toplansın !?

sevgili gtalklar;

3-4 farklı gmail hesabımdaki maillerin tek hesabıma gelmesini istiyorum..böyle bir yönlendirmeyi nasıl yapabilirim..?
anneye anlatır gibi sabır ve hoşgörüyle lütfen:)
sağolunuz, teknolojiden anlayanlarınız bol olsun!

 
sağ üst köşede ayarlar var.
Hesaplar ve İçe Aktarma İşlemi sekmesine gel. oradan beş hesabı ekleyebilirsin ya da herbir posta adresine girip "ayarlar" dan "Yönlendirme ve POP/IMAP" sekmesine gelip posta kutusunu yönlendirebilirsiniz.

  • hoot  (19.09.11 14:31:52) 
tek mail adresi dışındaki mail adreslerini tek tek gezip ayarlarına gireceksiniz, forwarding and pop/imap'e tıklayacaksınız, forwarding kısmında forward a copy of incoming mail to'yu seçebilmek için add a forwarding address diyeceksiniz, o adresi seçip forward a copy to'ya tik atacaksınız ve kaydedeceksiniz.

şimdi size account and import kısmından da yapabileceğinizi söyleyecekler, inanmayın onlara, bilmiyor onlar.
  • galadnikov  (19.09.11 14:35:06) 
@galadnikov
ben account and import kısmından yaparak aynı zamanda istediğim mail adresi ile gönderi de yapabiliyorum.

  • hoot  (19.09.11 14:41:57) 
merhaba anneciğim,

öncelikle A hesabına diğer maillerden mail düşecek ana hesap diyelim, diğer mail hesaplarına da B-C-D hesapları diyelim. Bu 3 hesabı da tek tek açıp şu işlemi yapıyosun.
sağ üst köşede ayarlar var, oraya girim resimdeki gibi yönlendirme ve pop/imap sekmesine geliyosun

imageshack.us

sonra orda "yönlendirme adresi ekle deyip ana mail adresi, yani A'nın adresini yazıyosun" her 3 posta için bu işlemi yapıyosun bu işlemlerin ardından A postasına 3 tane ayrı ayrı onay kodu düşecek. A mail adresini açıp bu onay kodlarını onayla. daha sonra tekrar diğer mail adreslerini açın (B-C-D) yine yukardaki gibi pop/imap sekmesine gelin. o sekmenin en başında 2 tane şeçenek olacak.

* yönlendirmeyi devre dışı bırak (seçili durumdadır)

*gelen kutusunun bir kopyasını "A@gmail.com" adresine yönlendir ve ...

2. seçeneği seçili duruma getirip değişiklikleri kaydet de.

her mail için bu işlemi yap (B-C-D )

öpüyorum anne...
  • badiparmagi  (19.09.11 14:45:18) 
@hoot: başka 'gmail' adresinden aktarma yapılamıyor gmail'de. gönderme yapılır onda sorun yok.


  • galadnikov  (19.09.11 14:45:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.