[]

Yine yeni yeniden -telefon önerisi-

Şuan N73 kullanıyorum. "Şuan" dediğime bakmayın, 5 yıldır kullanıyorum. Gerçi "kullanıyorum" dediğime de bakmayın zira telefonumun 2-3-7-8 tuşları, ses açma kapama-kamera sürgüsü gibi özellikleri 8 ay kadardır çalışmıyor. taksimde bir kızla tanışmıştım hatta, çok güzel bi kızdı "telefon numaramı kaydetsene" demişti. Sinirden ağlaya ağlaya metroya koşmuştum.

neyse demem o ki telefonu değiştireyim diyorum artık ama gelenekçi bi insanımdır ben. hayatım boyunca 2 telefon kullanmışımdır nokia 6220 ve n73. başka yok. o yüzdendirki yeni telefonlara pek ısınamamış bi adamım.

ara'ma'dığım özellikler;

-dokunmatik olması
-sürgülü yada sürgüsüz klavyeli olması

lazım değil böyleleri. ayda ortalama 10 mesaj atan biriyimdir -bildiğin 'baba' figürü canlandı dimi gözünüzde, değil ama kendi halinde öğrenci işte- bu yüzden mesaj şeysi de çok önemli değil. hani bana kalsa Nokia 1100 alıcam ama elalem cins cins bakmasın diyorum.

200-300 liralık bütçe ayırabilirim, hadi zorlayayım 400 lira. ne gelir bu paraya?

 
nokia e63. şarjı iyi, tuş takımı iyi, sesi iyi.


  • love me like a reptile  (19.09.11 07:42:20) 
meraba n73 kardeş, bende 2 yıl kullandım ama kaya gibiydi maşallah, sırf hava olsun diye bak havaya atıyorum düşüyo hoop gördün mü sapa sağlam fln. yapardım.

sonra 6700classic ile tanıştım, tuşlara basamadım bile o derece sert ve symbian olmaması sıkıntı alışıyo insan program zenginliğine.

sonra n73+6700'ı verip n96 aldım, hem şekil telefon, hem özellikli, duruşu fln var yani ortamda fakir gibi hissettirmiyo, kızaklı telefonun ne güzel bi şey olduğunu anladım ayrıca, tuş kilitleme derdi yok sıkıntısı yok. n96 candır yani, keşke hiç eskimese hep n96 kullansam diyorum. *dokunmatiklerle pek aram yok doğrusu*
  • trajikomix  (19.09.11 08:34:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.