[]

geri pas kuralı

bugün maçta tribünün bulunduğumuz kısmını kasıp kavuran bir soruyla karşı karşıyayız sevgili duyurucular. sağ çaprazımızdaki üç abi tartışıyordu, biz de kulak misafiri olduk.

durum şu:

diyelim ki bir savunma oyuncusu topu kalecisine doğru havalandırıyor. bilerek. yani kaleci eliyle tutsa geri pas olacak. pası gören rakip oyuncu topa doğru depara başlıyor. kaleci müdahale etmezse rakip araya girip golü atacak. bu durumda kaleci top havadayken topu yumrukla uzaklaştırırsa geri pas olur mu?

 
tabiki olur..
geri pas olması için eline alması gerekmiyor kalecinin.
eliyle mudahalesi yeterli..
  • goba  (19.09.11 01:33:12) 
olur. eliyle herhangi bir müdahelede bulunamaz geri pas durumunda.


  • isiz ajun  (19.09.11 03:00:47) 
kaleci topu eline alır ve topu kaptırmadan üç kez yerden sektirirse geri pas olmaz. biz öyle oynuyoduk en azından.


  • ilkinci  (19.09.11 04:00:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.