[]

5-6 saat giden laptop batarya

var mı bu tarz bataryalar arkadaşlar? özellikle samsung r580 model için olursa tadından yenmez.

satan, öneren eden varsa alabilirim.


 
o kadar gitmez büyük ihtimal ama normalde laptoplarda 6cell oluyo piller bunları 12 leride var. en ucuz ebayden alabilirsin sanırım ve 100$ civarındadır.

ebay e baktım ama sadece 6 cell senin model icin samsung servisi arayıp şansını dene cogu marka model icin oluyo 9-12 cell batteryler
  • rurouni  (19.09.11 01:33:31) 
evet yarın arayacağım yerler var teşekkürler.


  • nemo problemo  (19.09.11 01:39:11) 
sanmıyorum olacağını yoksa ulv işlemci çıkarmanın mantığı kalmaz.

yani önemli olan laptopun türü burada, mesela benim su7300 işlemci, laptopumun her şeyi de bu işlemciye uygun ve şarj 5 saat gidebiliyor hatta wireless kapatırsam 8 saat de görebiliyorum. asus'un aynı su7300 işlemcili bir modeli 12 saat batarya ömrü var diye testlerde vs tanıtıldı.

şimdi ise su serisi işlemcilerin yerini ssd diskli, um serisi işlemciler aldı onlar da aynı mantık.
  • saiko  (19.09.11 02:26:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.