[]

Tavla oynamayı öğrenememek

İskambil oyunlarından hemen hemen hepsini oynayabilen birisi olarak şu tavlayı bir türlü öğrenemedim aslında sevmiyorum fazla ama neden aklım basmıyo merak ediyorum 2 sene önce bi öğrenmiştim 1 ay falan oynadım sarmadı sevemedim ne yapmalıyım.




 
Eğlenceli bir arkadaş bulmanı tavsiye ederim, öğrenmesi daha zevkli oluyor =)


  • inethelia  (18.09.11 23:57:40) 
hayatta çoğunluğun sevdiği her şeyi seveceksin ya da zevk alacaksın diye bir şey yok. onu da sevme eksik kalsın.


  • lorenzen  (19.09.11 00:09:28) 
@lorenzen zaten sevmiyorum ama seninde anlayabileceğin nedenlerden dolayı öğrenmem lazım


  • funkyfun  (19.09.11 00:13:36) 
taval oynayan iki samimi arkada$ınızın yanında takılın. onlar da size öğretmek babında sesli oynasınlar hamlelerini. böylece kolay öğrenirsiniz.

pratik şart.
  • robinbook  (19.09.11 01:04:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.