[]

Ankara'da terasta mangal yapmak

Üstü komple açık bir terasım var. Ankara'da balkonda mangal yapmanın yasak olduğunu biliyorum, çeşitli davalar varmış bu konuda emsal teşkil eden. Peki terasımda da mı durum böyledir?




 
biz balkonda terasta baya yapıyoruz mangalı :)
şikayet olursa bi daha yapmazsınız. bir kere için dava açacaklarını sanmıyorum. rüzgarı hesaba katın tabi. bi teyzenin balkonuna külleri savurursanız dava açmaktan beter edebilir.

  • kediebesi  (18.09.11 23:50:55 ~ 23:51:45) 
Valla ben mangal seven bi insanım, sırf mangal yapabilmek için de teras tuttuk. Yöneticiyle bayağı kapıştık az önce. Bir daha mangal yaparsak polis neyin çağıracakmış, "çağırın," dedim, ne gibi yasal haklarımız olur böyle bi durumda?


  • gzg  (18.09.11 23:53:35) 
mangal olduğunda haber verirseniz, yeriz bizde:)


  • zaza lolani  (18.09.11 23:57:51) 
Hocam hepiniz buyrun, zevkle ağırlarım. :) Şu sorunu çözeyim de. :)


  • gzg  (18.09.11 23:58:50) 
yöneticiye gider yapabilirsin. genelde yaşlı adamlar olur ya da emekli albay falan. yaşlı mülayim tipse '' seni götünden sikerim ibnenin oğlu. yiyosa çağır polisi. sana burayı zindan ederim. götüne job sokar çıkarırım. iflahını sikerim pezevengin dölü!'' gibisinden şeyler söylersen götü yemez. albaysa deme ama tavsiye etmem.
bir başka yol ise ki bu daha mantıklı orta yolu bulmak. kimseyi rahatsız etmediğine inandır mangalı. polisin mangal yapma diye geleceğini sanmıyorum açıkçası. gaspı bile pek iplemiyorlar.

  • lorenzen  (19.09.11 00:21:39) 
üstü açık terasın varsa o neye karışıyormuş ki sizin apartmanda duman aşağı doğru mu inecek sanki. işgüzarlık yapmasın, kendini muhtar mı sanıyo artiz.


  • take me rufee2  (19.09.11 01:45:35) 
Valla geçen arkadaşın evinde çankayanın göbeğinde yaptık, hem de balkonda. Salla ona neymiş.


  • mahnita  (19.09.11 14:13:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.