[]

sayın ayvalıklılar ve ayvalıkseverler

kordon'da yatların kalktığı yerin hemen karşısında bir pehlivanoğlu market var; birde onun hemen yanında zamanın içinde donup kalmış olan bir ev var. o ev çocukluğumdan beri o halde . yani en azından 20 sene kesin.... eskiden camları falan kırık değildi evin, artık camları kırık, içinde eşyalar perdeler falan var. ama bahçesini otlar bürümüş.50li yıllara ait gibi duruyor.nasıl mahsun duruyor bilemezsiniz. hatta bahçesinde yıllardır yerinden oynamadığı belli olan bir araba bile var. bu evin hikayesini bilen birileri var mı???




 
ayvalık türkiyenin en güzel yeri yahu, hikayeyi bir şekilde öğrenirsen bizimle de paylaş lütfen


  • metehan01  (18.09.11 21:59:26) 
www.haberpan.com

burdaki ev mi?
  • bnl dgr  (18.09.11 22:01:02) 
fotoğraftaki ev buna benziyor ama sanki değil, ahh nerelerden bulsam fotoğrafını???


  • şaşkın  (18.09.11 22:11:22) 
google görsellerden arat en basiti.. ayrıca öğrenince bilgilendir merak ettim ben de..


  • bnl dgr  (18.09.11 22:13:14) 
yok o ev bu değil.


  • şaşkın  (18.09.11 22:29:23) 
ev o kadar göz önünde ve google görsellerden bir resmini bulamıyorum.


  • şaşkın  (18.09.11 22:39:39) 
evin etrafındaki işletmeler üzerinden arama yap googlda


  • bnl dgr  (18.09.11 22:51:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.