[]

bitlendimmm

igrenc bir paris otelinde 2 gece gecirdikten sonra bit tehdidi altinda bulunuyorum su an. kollarim bacaklarim isirik icinde ve feci sekilde kasiniyor. simdi eve dondum ama korkudan bavulu acmadim bile. evde kedi de var ustelik ona bulastirmak da istemiyorum.

napmaliyim bu durumdan kurtulmak icin? butun giysileri yikayacagim elbette ama bazilari yuksek sicaklikta yikanamayacak seyler. ilac falan gibi cozumler var mi bu serefsizleri oldurmek icin? bu isiriklar icin ne yapmaliyim? fena halde kasiniyor. :/


 
gaz yağı iyi gelirmiş


  • altini ser incisi ker  (18.09.11 18:53:36) 
bit değil bed bug o dediğin. kedine bulaştırmaktan değil evine geçmesinden kork, bütün apartman taşınmak zorunda kalırsınız =)


  • exordinary  (18.09.11 18:54:21) 
bed bug da bulduk bit de bulduk sictigimin otelinde, basini ezdik hatta.
kollarimi isiran vucut biti galiba.

  • chavezding  (18.09.11 19:00:54) 
(bkz: çay ağacı yağı) de iyi geliyor diye okumuştum sözlükte.


  • marikaki  (18.09.11 19:04:46) 
naftalin koyun her yere.
bütün çarşafları, kılıfları, giysileri (yıkanabilecek ne varsa) yüksek sıcaklıkta yıkayın.
gaz yağı cidden iyi gelir. saçınıza, kollarınıza kaşınan her yere sürün, sonra 1 saat (öyle hatırlıyorum ama daha az da olabilir) bekledikten sonra iyice yıkanın. ateşe de yaklaşmayın sonra, ocak sigara fln.
eve de böcek için ilaçlama yapın.
  • goldentitan  (19.09.11 11:23:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.