[]

Limango'dan Barbour Ayakkabı Alan?

Limango'nun sattığı Barbour marka ayakkabılardan alan var mı? Varsa memnun kaldı mı?




 
ben timberland tarzı botlarından aldım memnunum hem şık hem de sıcak tutuyor. ama normal spor ayakkabılarıyla ilgili çok da iyi sözler duymadım.


  • barkopasa  (18.09.11 15:11:42) 
Ya 280 tl değerindeki ayakkabı 39.90 a satılıyor. Tereddütteyim biraz. Limango çakma mal satmaz diyorum ama kuşkulanmadan da edemiyorum.


  • hayattan sikilan adam  (18.09.11 15:14:55) 
ben de botumu öyle aldım ama ayakkabı orjinaldi. o botun sahtesini de bildiğimden söylüyorum.


  • barkopasa  (18.09.11 15:17:19) 
beni kıllandıran tek şey ayakkabının etiketinin hepsinin yan tarafa özellikle denk getirilip orada çizginin kapatılması. yoksa?


  • hickork  (18.09.11 15:21:45) 
ya zaten barbour mağazalarında en azından şu kadıköydeki, orada o ayakkabılar hemen hemen o fiyata yakın zaten. öyle 289 liralık durumu yok. mağazadan alırım ben olsam. hiç güvenmyorum oradaki etiket fiyatlarına.


  • girl in a coma  (18.09.11 15:27:17) 
Mağazadan almam imkansız..Arada birkan bin kilometre var :)


  • hayattan sikilan adam  (18.09.11 15:28:53) 
d'obour by barbour ayakkabılardan almıştım
bir kere giydim pişman oldum
her iki ayağımı çorap olmasına rağmen yara yaptı arkaları

bir başkasında olmadı
  • ventesimo  (18.09.11 15:35:02) 
sevgilimde var ordan alma gayet memnun.


  • ayiadam  (18.09.11 15:43:00) 
Barbour'ın spor ayakkabı tarzında ayakkabısı yoktur, kendi internet sitesinden de bakarsanız görürsünüz.
www.barbour.com
Barbour markası ayakkabı konusunda herhangi bir tescil işlemi yaptırmadığından, ülkemizde ya da uzak doğuda üretilen ayakkabıları tescil ettirip Barbour markası adı altında satmaktalar.
Not: Marka tescili konusunda yazdım, önceden de bu konuda yazmıştım ama ülkemizde uzak doğudan çok daha iyi ayakkabı üretimi yapılmakta ve yurt dışına satılmakta bu bağlamda yerli üretimse ürünler sıkıntı çıkarmaz sanırım. Limango'dan birçok ürün aldım ve hepsinden memnun kaldığımı da belirteyim.
  • neosphere  (18.09.11 15:51:22) 
Limangodan ben de bir sürü ürün aldım ve çok memnunum hepsinden ama bu ayakkabıda içime bir kurt düştü niye bilmiyorum.


  • hayattan sikilan adam  (18.09.11 15:52:42) 
limango'nun gön deri satışından bir çanta bir de bot aldım. çanta gön deri ama botlar??? ya botlar???? bildiğin cuma pazarında 10 milyona satılan botlar. gön derinin ayakkabısı var mıdır yok mudur bilmem, ben çantalarını kemerlerini falan bilirim. ona güvenerek ekranda koskoca gön deri yazısına güvenip aldık. ama bu anlatılmaz yaşanır, her yanında uhu lekesi olan iğrenç bir bot. geri göndersem kargo falan sinir geldi. akıl parası olsun diye görebileceğim bir yerde tutuyorum. ve evet limango çakma mal satıyor....


  • şaşkın  (18.09.11 21:58:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.