[]

Appstore hesabıyla ilgili.

Daha önceden aldığım hesabımın şifresi, giriş yaparken kabul edilmiyor. Şifreyi yenilemek için mail gönder dediğim zaman da onay mail'i gelmiyor. Bu durumda yeni hesap açmaya çalıştım, fakat ödeme ekranı çıkıyor ve kredi kartı numarasını istiyor. Fakat daha önceki hesabımı alırken, kredi kartı numarasını sormamıştı. Hatırladığım kadarıyla, "free" seçeneği olması lazım ama bir türlü göremedim onu da. Nasıl halledebilirim?




 
artık yeni şifrelerde bir harfin büyük olma zorunluluğu var. o yüzden eski şifreler yalan oldu. ve evet, artık kredi kartı şart.


  • kky  (18.09.11 14:45:11) 
kredi kartı şart değil, 2 gün önce yine öyle bir account açtım.

mac os'daki app store > create account > ödeme tipi: none diyerek açtım, iphonedan da sorunsuz kullandık.
  • efendy  (18.09.11 14:50:16) 
@kky, açıkçası; eski şifremde de büyük harf vardı ama niyeyse bir türlü kabul etmiyor. teşekkür ederim.

@efendy, kredi kartı olayını bir türlü göremedim ben orada. fakat birkaç kez daha denerim iyice inceleyip. teşekkür ederim.
  • doktor bey  (18.09.11 15:02:26) 
itunesdan bedava uygulamalar kısmına gelip bi uygulamayı indirmeye bas, üye ol diyecek. çıkan yerden üye ol. kredi kartı isteme kısmında none çıkıyor.


  • misery loves company  (18.09.11 15:36:44) 
@misery loves company, bir de öyle denemek lazım, evet. teşekkürler.


  • doktor bey  (19.09.11 01:16:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.