Giriş
(8)

mersinliler ciğeri

solomon
nerden yiyorsunuz? 30 yıllık mersinliyim eski ciğerin tadını özledim . malum bahattin-apo falan çok bozdu. hazır sormuşken tantuniyi de sorayım. göksel dışında doğru düzgün bir yer var mı tavsiye edeceğiniz?
nerden yiyorsunuz? 30 yıllık mersinliyim eski ciğerin tadını özledim . malum bahattin-apo falan çok bozdu. hazır sormuşken tantuniyi de sorayım. göksel dışında doğru düzgün bir yer var mı tavsiye edeceğiniz?
0
solomon
(17.09.11)
hazır sen mersini sormusken bende sorayım: mersine özgü tatlılar nelerdir?

ben bi programda izlemiştim bi tatlı vardı böle köpük mü dondurma mı kaymak mı ne hatırlamıyorum onla beraber yeniliyordu.
0
pispisim
(17.09.11)
www.kerebiccihayriusta.com.tr


tantuni memoş: goo.gl
0
ben smyrna
(17.09.11)
mersinlimisn izmirlimisin hayranım sana yemin ederim hızır gibisin @bn smyrna
0
pispisim
(17.09.11)
izmirde olsa koşa koşa ama bidaha zor yolum düşer mersine..
0
pispisim
(17.09.11)
@pispisim
bahsetttiğin tatlı kerebiç. köpük olan şey sanırım bir ağacın salgısı.felaket şekerli birşey. o yüzden içindeki kurabiye gibi olan şeyi şekerli değil.
onun dışında mersine özgü olan cezerye var. bir de künefe var :) mersine özgü değil ama gelen misafir nedense mersinde künefe yemek istiyor.
0
🌸solomon
(17.09.11)
ya künefe o adana mersin urfa diyarbakır bingöle kadar gidiyor :D tam olarak bende bilmioum künefe nerenin ama diyarbakırlılarınınkini yedim süper ötesi. cezeryeyi babam kücükken alıyordu ordayken. ama ne hikmetse hiç kerebic yemedim orda bi bildigimiz cezeryeydi.

edit:bilmem kim yolda diye bir prgram vardı orda adam mersine gitmişti kerebiç yemişti ama nası iştahkı yiyor görsen o gece cıkar gidersin kerebis yemege sabah uyandıgımda adını unuttum ne oldugunu 6aya yakın bilmiyordum şimdi ögrendim resmen rahatladım
0
pispisim
(17.09.11)
izmirliyim. annem babam mersin'de. ben adana'dayım maalesef. kerebiççinin verdiğim sitesini de ben yaptım geçen yıl :)
0
ben smyrna
(17.09.11)
mersin mezitlide ciğerci doğan ciğerden tiksinirim yemedim ama adam bu işlerde usta bence :)
0
mavi kız
(17.09.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.