[]

telefon samsung ace - ideos x5

baştan söyleyeyim, telefondan anlamam.
vatan bilgisayarda indirimle 601 lira olacakmış ace, ideos ise 560 civarında.
ace'in heryerini kurcaladım ama ideos'u gün yüzüyle göremedim bile. adanada yok açık şekli hiçbiryerde.
sizce hangisi iyi ? ace mi x5 mi ? bi el atın.

 
ace'i bilemiycem ama ideos şahane şahane. her işi yapıyor. ben alalı 3 gün oldu. nerdeyse 72 saattir wifi ile bağlı 1 kere bile kopmadı. gps iyi o kadar kötü yorum yapmışlar kapalı yerde 3. katta bir kere bile uydu bulmamazlık etmedi. hareket halinde e yapar bilmem ama. kamera kötü bir tek. 5 mp diyor ama bilemedim değil sanki. beklenenden çok çok iyi bir telefon. kesinlikle 560 liralık telefon değil. overclockla falan millet hayvani şeyler yapmış telefona. ben kendi romu ile asphalt hd oynarken arkada facebook ve whatsapp açtım zerre takılmadı.

uğraşmak istersen tabi. ben mesela build.prop'ta bir satırı değiştirdim diye kamerayı düzeltmek için 3 saat harcadım bugün formatlar, romlar, appler havada uçuştu. sonunda 1 update ile düzeldi. düzeltene kadar sinir küpü oluyor insan ama düzeltince mutlu oluyor güzel bişi. bence x5 herkesin alması gereken telefon.
  • ayiadam  (16.09.11 23:35:04) 
  • copadam  (17.09.11 01:28:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.