[]

kredi kartına anlık limit arttırımı

2008 yılından beri kullandığım go kartım(finansbank) var. 400tl limiti var. bir alışveriş için limitini 2bin tl yapabilir miyiz?

finansbank yapmıyorsa hangi banka, öğrenci kartına böyle bir artış yapar?


 
Elinde nakit var ama kredi kartıyla alışveriş yapmanı gerektiren bir durumsa paranı karta yatırırsan yatırdığın kadar kartın limiti artar.


  • aarone  (16.09.11 21:08:14) 
bence buradaki cevaplara pek güvenme. ben de geçenlerde böyle bir soru sormuştum, kartıma kendi limitinden daha fazla bir miktar para yatırarak anlık limit artırımı yapabilir ve kullanabilir miyim diye, cevaplara güvenip kartıma limitimden fazla bir miktar yatırdım ancak alışveriş sırasında işlem onaylanmadı, sonradan öğrendim ki çoğu banka karta limitten fazlasını yatırırsan sana asıl limtinin üstündeki miktarlarda alışveriş imkanı vermiyor, limit fazlasını gelecek ayın borcundan eksiltiyorlarmış. ama yapacağın alışveriş internettense karta yatırdığın miktarı sanal karta aktararak bu sorunu aşabiliyorsun; son çare olarak bunu denedim ben, işe yaradı. tabi bu söylediklerim başka bir banka için geçerli, finansbankı bilemem. diyeceğim şu ki ne olursa olsun yatırmadan önce bankana sor.


  • Leucothea  (16.09.11 21:30:19) 
öğrenciye yok. ancak öğrenci olduğun halde kendi çalıştığın biryer kanıtlayabileceğin bir maaşın varsa olur.

yoksa @aarone +1
  • neysene  (16.09.11 21:36:54) 
çalıştığım yerden belge alamam ama ayrıca burs alıyorum olur mu?


  • cokta cokoprens  (16.09.11 21:42:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.