[]

20lik cekimi sonrası

dun aksam gomulu 20lik dişimi cekti doktor. ve dikiş attı. bugun dişimde cok sancı olmamasına ragmen cok halsizim ve kalkamıyorum (normal mi, diğerinde böyle bişey yasamamıstım). acaba ılık corba içsem dişime bi zararı olurr mu bilemedim cunku agzımı acamıyorum. yasayanlar veya bilenler bir tavsiyede bulunursa cok sevinecegim.




 
doktoruna sorsan ya?


  • amiga500int  (16.09.11 17:34:11) 
ben de daha dün aldırdım dikişleri. çok sıcak olmamak ve küçük taneli şeyler yememek koşuluyla her şeyi yiyebilirsin hiçbir şey olmuyor. diğer tarafla ye tabi.


  • trinitrotoluen  (16.09.11 17:35:26) 
halsiz olman normal ayrıca. ilk çektirdiğim gün eve gelince ateşim bile çıkmıştı benim. ertesi gün sadece halsizlik oldu.


  • trinitrotoluen  (16.09.11 17:38:05) 
dikiş attı diyorsan bi doktoruna sor.


  • bnl dgr  (16.09.11 18:07:31) 
merhabalar, ben de aynı durumdayım şuan. pazartesi çekildi benimkisi ama. yumuşak ekmek bile yemek çok zor geliyor, daha da gelecek cuma oldu hala açamadım ağzımı tam olarak. neyse, çorba falan iç ama sıcaklığını abartma, minik taneli şeylerden de kaçın dikişlerin arasına falan kaçmasın,yoğurt falan bişey olmuyo yani hızlı yemeye çalışmadıktan sonra.geçmiş olsun.


  • mor.inek  (16.09.11 18:33:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.