[]

UPS sana laflar hazırladım

"alıcı geciktirmesi" ne demek?

not: bu arkadaşlar sokakta pazar kurulmasını bahane edip uğraşmamış, direk bunu yazmışlar sisteme. kargo şubesinin evime uzaklığı 20 km.

telefonları açmıyorlar ve bu paketin şahsım adına aciliyeti had safhada.

ne dostuma ne düşmanıma paket getiremeyesin ups. kara kamyonetlerin kafanda paralansın.

 
eger adresi bulamazlarsa ya da dedigin gibi yolda bir engele takilip o gun ugrayamazlarsa hep bunu yaziyorlar sisteme. 'bizim hatamiz' diye yazmalarini bekleme :P

Ama bunu yasadigim durumlarin ikisinde de, ertesi gun kesin elimde oldu kargo.
  • hibernating black bear  (16.09.11 15:45:21) 
hocam peki bu 20 km'yi gidip akşam 6:30-7 gibi pakedimi alabilir miyim acaba? açık mıdır?

maşallah çalışma saatleri falan da yazmıyor hiçbiyerde.
  • hope ender  (16.09.11 15:49:13) 
bence bosuna ugrasmis olma ihtimalin yuksek. genelde 6:00'dan sonra teslim bitiyor diye biliyorum, orada biri olsa bile sana verebilir mi ondan emin degilim.


  • hibernating black bear  (16.09.11 16:16:17) 
Yaklaşık dört sene önce akşam 7-8 gibi merkez dağıtım yerinden almıştım ben ama, normal şube nasıl olur bilmiyorum.


  • thor odinsson  (16.09.11 17:28:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.