[]

göbek sorunu

meraba,

çok fena bir göbeğim var. öyle yağ değil ama şiş resmen. arkadaşlar afrikalı çocuklar gibisin diye dalga geçiyor. bi ihtimal biradan olabilir diyorum ama 1 ay filan içmedim göbekte bir değişiklik olmadı.

görüntüsünü geçtim pantolonlar filan çok rahatsız etmeye başladı.

napılır yağsız göbeğe?

(~1.68 boy 62 kg olarak tanımlayabilirim kendimi)

 
bira göbeği içmeyince kaç günde geçiyormuş ki?

mekik belki..
  • bnl dgr  (15.09.11 22:54:10) 
bilmiyorum cevabını aradığım sorulardan biri o aslında.

mekik çekiyorum da eritcek bişi yok gibi içerde. midem büyümüş gibi :)
  • paltar yuyan masin  (15.09.11 22:57:50) 
  • omonia  (15.09.11 23:01:17) 
bira göbeğiyse geçmez o kolay kolay. birayı kes ama gene de zaman alabilir.


  • cro magnon  (15.09.11 23:16:28) 
yahu bi tek kadınların mı şişlik problemi var gugıldan bulduğum her site kadın forumu. bi kötü oldum :)

birasız da hayat geçer mi be?
  • paltar yuyan masin  (15.09.11 23:23:42) 
sttr et birayı, spora başla

spor yapamassan diyet yapacan yağdan şekerden uzak duracan bol bol yürüyüp bol bol su içecen
  • technicalte  (15.09.11 23:27:20) 
ya şincik şöyle bi sıkıntı var. şişlik gibi duruyorsa yağ değildir o. bira göbek bölgesinde bi sıvı birikimine sebep oluyor. diyet gene yap da o şişlik bira içerek inmez malesef, ama birasız da hayat geçmez evet. azalt o zaman :)


  • cro magnon  (15.09.11 23:35:26) 
mekik çekmenin bir yararı olacağını düşünmüyorum. kendini spora ver her şeyden önce yediklerine dikkat et. içkiyi bırak diyemem tabi ki ama 2 içiyorsan 1 içmeye çalış en azından kendin için yani..

bunun dışında haftanın 5 günü 45'er dk'lık koşu yapabilirsen sende zaman içinde değiştiğinin farkına varabilirsin. koşu yapamıyorsan tempolu yürüyüş yap ama 45 dk'dan kısa olmasın..
  • istenmeyen_adam  (15.09.11 23:37:00) 
sıçırtan yoort da yiyebilirisin:) activia fln


  • bnl dgr  (15.09.11 23:39:06) 
iki parmakla kavrayınca kalın bir şekilde eline geliyorsa yağdır. bunun yanında karın kasları da çalışmadığı için kendini salmış ve dışarı doğru çıkıntı oluşturmuştur.

birayı tamamen bıraksan da diyet ve sporsuz düzelmez o karın. kondisyon ağırlıklı bir antrenman programı ve un, şeker ve tuzdan arındırılış bir diyet öneriyorum. 2-3 haftada bir alkol kaçamağı çok da sorun yaratmaz, tabiki mezeyi abartmadıkça.
  • ency  (16.09.11 00:11:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.