[]

zor durumdayım kiracı-evsahibi sorunu

merhaba. 2 gün önce istanbuliçi sahibinden.com dan tek odası olan yaklaşık 15m2 bi eşyalı odayı kiraladım. evin ufaklıgı pek içime sinmemişti fakat yaklaşık 10gündür ev aramaktan usanmıştım. herneyse o gece evin ufaklıgından ve basıklıgından dolayı neredeyse fenalık geçirecektim uyuyamadım sabaha kadar, bu arada kira sözleşmesini vergi ödemekten kaçmak için elden yapmıştık evsahibiyle yani yaptıgı iş usulsüzdü, ayrıca 1 senelik taahhüt ve 5 bin tl lik senede de imzamı attım salak herhangi 'kaçma' olayları için. yaptıgım salaklıgı ertesi gün idrak ederek evsahibine hoşnutsuzluğumu bildirdim. o da çıkmak istiyorsam yerime birini bulmam gerektiğini söyledi ayrıca ben anlaşırken arayan çok kişi oldugunu onu olası maddi zarara ugrattıgımı söyledi.

neyse ben de adamı arayan telefonları tek tek aradım adamlar evi gördü ve sitede 45m2 oldugunu buranın çok ufak oldugunu fotograflarla alakası bulunmadıgını söylediler ben de çaresizim şu an. ayrıca dışardan adamın dediginin aksine aşırı gürültü gelmekte geç saatlere kadar.

adamın elinde senetler imzalar var kapı gibi şu an elim kolum bağlı düşünüyorum. sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim evet anlık bir hata yaptım 1-2 ay sonra pişmanlıgımı bildirsem haklı belki ama ben daha ilk günden söyledim pişmanlıgımı adamda da kapı gibi senetler var başkasını bulamam zaten düşüncesiyle diretecek gibi duruyor... yardımlarınızı bekliyorum kısacası..

 
senetler şartlı senet mi yoksa direk senet mi? senet işi sakat olmuş kontrat hiç önemli değil.


  • tukenmez adam  (15.09.11 22:39:02) 
ordan burdan vergi olaylarıyla usulsüz işlere girerseniz bi yerden bu şekilde çıkar.
karşı tarafa verdiğiniz haklar çerçevesinde şuana kadar yanlış bişey yapmamış adam. yani sana ilk gün diye paranı vermek zorunda değil.

içinizin daralmasına vs evin basıklığı etken olabilir fakat çok büyük bi neden ise alışmamanız olmasıdır. ben çok yer gezdiğim için bu şekilde açıklıyorum sizi bilmiyorum...
kendinize biraz zaman tanıyın ve sabırlı olun içinizdeki o kasvet yavaş yavaş azalacaktır.
  • necmim  (15.09.11 23:03:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.