[]

shar pei'yi nasıl bilirsiniz?

Hayvansever duyurucular shar pei cinsi köpek hakkında bana neler söyleyebilirsiniz? Birkaç saat önce pet shop vitrininde bir tane küçük yavru gördüm bayıldımmm o buruş buruş yumuşacık tipine. Nedir bu köpekçiğin fiyatları? Var mı aranızda besleyen ya da bilgi sahibi olan?




 
tek bildiğim, o buruşuk derisinin araları titizlikle ve sıklıkla temizlenmezse ciddi sağlık sorunları yaşayabildiği. üzgünüm daha fazla bi bilgim yok bari bu kadar yardımcı olayım dedim =)


  • yaarock  (15.09.11 21:39:13) 
tek problemleri fazla salya akıtıyorlar. elinizde peçete ile gezmenizde fayda oluyor bazen. onun dışında alınabilecek en güzel köpek diye düşünüyorum. ben 500 liraya almıştım.

bir de pek bir tembeller. ama inanılmaz şirinler yahu.
  • godfrey  (15.09.11 21:47:53 ~ 21:53:27) 
www.evcilkopekler.com buradan bütün bilgilere ulaşabilirsin. aynısının kedi için
www.evcilkediler.com

  • exodia  (16.09.11 02:30:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.