[]

ankara yemek yenecek yer?

bir misafirim ağırlamak için yemek yenecek mekan arıyorum, bigchefs konsepte uyuyor , alternatifler ne olabilir? max kişi başı 80TL bütçe var. alkol tüketilmeyecek. mekanın şıklığı, garsonların ilgilisi, hızlı servis öncelikli kriterler.




 
alkol tüketilmeyecekse tavacı recep usta ve benzeri yerleri önerebilirim. buraları "kebapçı" diye düşünmeyin.


  • kibritsuyu  (15.09.11 15:21:52) 
timboo, panora veya kentpark


  • eksielma  (15.09.11 15:26:45) 
tavacı recep usta olur, hacıoğlu mu hacıbaba mı neydi konya yolundaki o olur..


  • buzzlightyear  (15.09.11 15:31:41) 
güniz sokak: hacı arif bey

çankaya - dikmen: recep usta

çankaya - turan güneş: urfalı hacı mehmet
  • bencilata  (15.09.11 15:38:29) 
karacaoğlu bahçelievler


  • kim milton nielsen  (15.09.11 15:38:35) 
@kim milton nielsen

hocam ora kapanmadı mı yaw? söğütözüne taşındı galiba..
  • iterator  (15.09.11 16:19:31) 
bigchefs garsonların ilgisi ve hızlı servis açısından oldukça iyidir. mekan şıklığı anlayışınız klasik değilse çok hoşunuza gidebilir. alkol de yoksa kişi başı 80-tl rahatlıkla yeterli olur orada. giderseniz new york steak öneririm.

ayrıca daha hesaplı sayılabilecek bir alternatif olarak nenehatun üzerinde (kızılay'da da şubesi var ama nenehatun'daki daha iyidir) göksu restaurant var. oldukça şık ve ferah bir mekandır. yemekleri ve garsonları da fena değildir. kebap seviyorsanız halep işi karışık kebap öneririm. ancak şerbetli tatlıları vasattır. yenir ama çok şey beklemeyin.
  • escherichiacoli  (15.09.11 16:33:01) 
turunç


  • mahnita  (15.09.11 17:21:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.