[]

Spor salonu mu, yüzme mi?

Sevgili Akrep Nalan'lar ve karlar düşerken merdivenden kayanlar!
Son 3 yıldır kilo almaya başladım.
7 kilo fazlam var. (erkişiyim ve fazlalık göbekte yoğun)
vermek istiyorum.
yediğime içtiğime dikkat etmeye başladım ancak ilave bir şeyler daha olmalı.
bu anlamda uygulayabileceğim iki seçenek var. hangisi göbeğimi en kısa zamanda eritecekse ona gideceğim. öneriniz nedir?
- spor salonu (her yerlerim ağrıyıp uyuşunca canım gitmek istemeyebilir ama haftada 3 günmüş, mümkün gibi, eve de yakın)
- yüzme havuzu (haftada en fazla 2 gün mümkün, yakın sayılır, kışın hasta olur muyum, soğuk caydırır mı bilmiyorum)

not: daha önce koşu bandı denedim, bacaklarım ve popom eridi ama göbek aynı kaldı!
teşekkürler!

 
ikisi bir adrada. haftada birgün havuz 2-3 gün spor salonu. dinç, dinamik, zinde, fit bir erkişi olursunuz en kısa zamanda. hem de yaşamdan aldığınız keyif üst düzeye çıkar.

kapalı havuzlarda ortam ısısı kışın oldukça iyidir. her daim sıcak suyla duşunuzu alırsınız. yanınıza bir saç kurutma makinesi (ufaklarından)alırsanız kışın hiçbir sorununuz olmaz. olmadı çantanızdan berenizi hiç çıkarmayın. iki ay bu söylediğim tempoda yaşadım. çok keyifliydi. sonra gerek gittiğim havuzun aşırı kalabalıklaşması gerekse zamanla üşengeçliğimin sportmenliğimi yenmesi neticesinde bıraktım ama keyifliydi.
  • sende mi burutus hayir valla ben almadim  (15.09.11 14:18:41) 
yüzme+barfiks derim. diğeri spordan ziyade hammallık gibi geliyor bana.


  • take me rufee2  (15.09.11 14:23:24) 
kardiyo yapmadan göbek zor babacım.


  • hickork  (15.09.11 14:35:55) 
daha önce koşu bandı denedim, bacaklarım ve popom eridi ama göbek aynı kaldı!

demişin olayı kendin özetlemişin.

Bölgesel yağ yakımı diye bir olay insan metabolizmasında suni müdahaleler olmadan mümkün değil diye biliyorum.

Biraz daha sıksaydınız disinizi göbekteki erimeyi de görebilirdiniz.

Vicud önce gereksiz yağları (yüz, kol, bacak, ayak v.s.) ardından depo bölgelerini yakar (göbek, sırt, kadınlarda basen v.s.).
  • Sir.Fitih  (15.09.11 14:36:41) 
yüzmeden yüzmeye fark var. siz nasıl bir program düşünüyorsunuz? mesela: 2 git gel, sonra 5 dk dinlen, biraz sırtüstü yüz, sonra dinlen gibi bir şey düşünüyorsanız, pek işe yaramaz. bence spor salonuna yazılın, ağırlık antremanları ile desteklenen bir kardiyo programı ile daha fazla yağ yakabilirsiniz.


  • marcelorios  (15.09.11 15:20:05 ~ 15:21:23) 
yüzme ile zayıflayan birisi olarak kesin söylüyorum. haftada iki gün ile zayıflanmaz. haftada en az 5 gün, ortalama 1 saat yüzmeniz lazım non-stop.


  • mea maxima culpa  (16.09.11 00:13:35) 
@mea maxima culpa gider mi yani göbek? :)


  • 9kuyruklukedi  (16.09.11 00:21:24) 
erkeklerin kiloları göbekte toplanıyor. kilo verince direk göbekten gidecek sizin :) ama dediğim gibi 1-2 gün giderseniz veya 15-20 dakika cıp cıp yaptım çıktımla olmaz.

kendimden biliyorum. düzenli gidilince veriliyor kilo. öbür türlü zinde olursunuz sadece.
  • mea maxima culpa  (16.09.11 00:55:52 ~ 00:56:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.