[]

merak (iyisiyle kötüsüyle)

Kafamdaki soru işaretlerinin duyuruya yansıyası tuttu dostlar.Bilen - bilmeyen fikri olan ya da bir cevap yazayım bay meraklıya diyen beri gelsin :)

şunu da belirtmek isterim ki pek bir alıştım duyuruya be keyif alarak vakit geçiriyorum hayret.
Ne diyorduk... ha evet bugün ki merakım nasıl yapılır sorusu
bilgisayar,tv(nasıl denir bilmiyorum ama dış malzemesi bilgisayarın kaportası işte dış yüzey yani) ya da arabanın kaportası,tamponu ... yani bir malzeme merakım hasıl oldu

google yede yazarım ama google amca pek bi ruhsuz "bunu mu demek istediniz" diyebiliyor en fazla, hayatımızı kolaylaştırdığı aşikar da bazen karşısında bir çift göz olsun istiyor insan. neyse umarım meramımı anlatabilmişimdir hoşça-kalın :)

 
dış yüzeyler ve kaplamalar plastikten yapiliyor genelde. teknoloji ile daha farkli malzemeler de kullanilabiliyor. (eskiden tahta dış yüzeyli televizyonlar da vardı tabi)

yontem genelde plastik enjeksiyon yontemi.
tr.wikipedia.org
  • ermanen  (15.09.11 03:32:39 ~ 03:35:44) 
bilgisayar kasaları genelde metalden yapılıyor bu arada. çelik veya aluminyum. sağlam plastik de kullanılabiliyor bazen.


  • ermanen  (15.09.11 03:42:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.