[]

Kırmızı Tuborg mu Efes Ekstra mı?

Az önce mahalle tekelinden Efes istedim tuttu zorla Kırmızı Tuborg verdi.

Efes Ekstra'nın içinde zararlı bir şey mi ne varmış, kendisi de hatırlayamadı ama gayet emindi kendinden.

Ben de yakın zamanda böyle bir şeyler duymuştum gibi hatırlıyorum. Efes'in içinde malt şurubu mu varmış bilmemneymişmişmiş...

Var mı konu hakkında bilgisi olan?

Ha bir de "en çok da bu satıyor" diyerekten "Tuborg Gold"u çıkardı dolaptan, çoh sağlıklıymış kendisi, bilmemne içermiyormuş :))

 
fruktoz şurubu var efeslerde


  • bonjurkes  (15.09.11 01:16:04) 
efeslerde glikoz/fruktoz şurubu var, hariçten şeker katıyorlar yani biraya. hakikaten efesin tadı gitgide kötüleşiyor bence. eğer senin için farkı yoksa efes iç.

tuborg'da dışarıdan bir katkı yok, işte sadece malt, şerbetçiotu falan onlarla yapıyorlar. doğal yani. ben ikisi arasından tuborgu seçerim, ama hangisinin tadını beğeniyorsan oradan yardır.
  • resistance is futile  (15.09.11 01:18:38) 
kesinlikle kırmızı tuborg,tadı bildiğin güzel lan.


  • bushido77  (15.09.11 01:18:43) 
Peki o zaman "Efes daha çok göbek yapar" diyebilir miyiz dostlar? hı?


  • msb  (15.09.11 01:24:14) 
Göbek'i bilemem ama uzun vadede glikoz şurubu pankreasa çok zararlı.

Ayrıca kırmızı tuborg candır.
  • adriana go go go diyen adam  (15.09.11 01:32:35) 
kesinlikle kırmızı tuborg. denediğim biralar arasında (efes kutu, şişe, dark, extra, tuborg gold, carlsberg, miller) kesinlikle içimi ve tadı bakımından en iyisidir. becks ve türevi yabancı biraları bilmediğim için yorum yapamıyorum. 1 kırmızı tuborg 5 extraya bedeldir tat olarak. çünkü efes extra içerken efes extranın o alışılmış acı tadı dışında rahatsız edici bir tatlı tat hissediyor insan.


  • banagazozalnuri  (15.09.11 01:45:23) 
KIRMIZI TUBORG +1 efes'in tadı çokçok çokçok kötü


  • matilda  (15.09.11 01:57:53) 
kırmızı tuborg +1


  • merhum  (15.09.11 08:11:51) 
adam gibi bira tuborg

efes hala ben nerde hata yapıyorum diye aransın dursun.
  • fukka  (15.09.11 11:55:59 ~ 11:56:22) 
tuborg++


  • screamshot  (15.09.11 13:50:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.