[]

photoshop yardım lütfen

photoshop da acemiyim. resimde gözüken saatin arkasındaki saatle hemen hemen aynı renkdeki fonu tamamen beyaz yapmanın pratik yolu nedir?
seçimi renge duyarlı yaptığımda saatin içine de giriyor. öbür türlü pen vasıtasıyla sınırları çizmek de çok zaman alıcı.
yardımlarınızı bekliyorum.


 
penle seçmekten başka bişey kurtarmaz. bu arada küçük bir tavsiye range tool u unut :) dekupe fotoşopun temelidir. o yüzden pen i çok iyi kullanıyo olman gerek zaten. hem o kadar da girintili değil sanki.


  • selci  (14.09.11 23:44:26 ~ 23:45:02) 
hacı, photoshop'un hangi versiyonu var sende bilmiyorum, ama sağ taraftan CURVES ayarlarından eğrinin kulağını içten sola doğru çekersen istediğin sonuca ulaşırsın bir nebze. sonra LEVELS ayarlarıyla oyna biraz. deneme yanılmayla anca.

edit: LEVELS'tan önce koyult. sonra dediğim şekilde CURVES ile arkadaki beyazlığı patlatmaya çalış.
  • hickork  (14.09.11 23:49:25 ~ 15.09.11 00:10:00) 
ilk basta yanlis anlamisim, polygon lasso kullanabilirsiniz, daha rahat.


  • tom riddle  (14.09.11 23:53:50) 
dekupe yapman lazım.


  • axijazz  (15.09.11 00:09:14) 
dekupe dediniz öldürdünüz beni.
hickork teşekkür ederim ama dediklerini anlayabilecek yeterlilikte değilim.
affedersiniz ama boku yedim ben.
  • secim  (15.09.11 00:36:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.