[]

Kocaeli'nde yaşamakla ilgili

Merhaba,

Yakın zamanda Kocaeli'de yaşamaya başlayacağım. Şu anda kiralık ev arıyorum. İş yerim merkezde olacak.

Mümkün olduğu kadar merkeze yakın, sempatik, öyle toplu konutlardan birinde olmayan ya da belki nispeten şirin bir site olabilir, tek başına bir bayan için güvenli, karışanı görüşeni de fazla olmayacak bir semt aklınıza geliyor mu? Yoksa ütopik bir şey mi soruyorum?

Sevgiler, şimdiden teşekkürler.

 
İzmit'te Yahyakaptan sizin için uygun olabilir. Tek vasıtayla işinize gidebilirsiniz. Orası olmazsa saat kulesinin civarındaki mahallede de olabilir. Bu iki yerin zemin etüdleri de yapılmış ve sağlam çıkmıştır.

Toplu konut tercihi yaparsanız zaten seçeneğiniz çok.
  • anuk kokulu sair  (14.09.11 21:10:05) 
yahya kaptan'dan başkası yalan


  • nl extreme  (14.09.11 21:19:10) 
Yahya kaptan diyorum


  • turkishblue  (14.09.11 21:19:30) 
yahyakaptan +1. Öyle güzel yerler ütopik gelmesin, bilmiyorsanız diye söylüyorum memleketin en yaşanılası şehirlerinden biridir.


  • hkaan  (14.09.11 21:23:05) 
yahya kaptan. allah sabır versin. kocaelinin kuzey kısmı zor vesselam.


  • buyrun  (14.09.11 21:26:34) 
ccc yahya reis ccc


  • dream and war  (14.09.11 22:19:22) 
yahyakaptan.

ancak öyle kadıköyvari bir yer beklemeyin. sevgilim tek başına yahyakaptan'da kalıyor giriş kat olduğu için gelen geçen camdan içeri dikizliyor perde açamıyor doğru düzgün. perdeden kastım güneşlik, tül perde zaten hiç açılmıyor. mahallenin muhtarı tarzı teyzeler çok, kaçta eve gelip kaçta çıktığını ezbere biliyorlar.

ama sonuç olarak izmit'in en yaşanılır yeri. hem muhit hem deprem güvenliği açısından.
  • robin crusoe  (01.10.11 02:01:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.