[]

sigma 70-300 f/4-5.6 apo dg ama eski kasa

150 ye buldum. baya eski modelden ama. ya hiç tele zoom'um olmadı hiç tele zoom kafası da olmadı bende ama bir tane ucuza bulunsa hani fena olmaz diyordum.

alim mi lan sizce? bak böyle samimiyetle yaklaşıyorum sizlere siz de öyle bir samimiyetle yaklaşıp cevap verin. kullanan var mı ki hiç yahu?

not: izlenimim af si çok yavaş :/ kaç yıllık 70-210 ile kıyasladım 70-210 canavar...

www.google.com

ahanda bu. ama tabi bu kadar iyi görünümde değil : ))

 
macro özellikli değilse pek fazla faydasını göremezsin gibi geliyor bana.
macro olanı kelebek çekiyordu diye hatırlıyorum.
renkleri güzel bir lens ama hem yavaş vızz vızz çalışıyor, hem de yeterince keskin değil bu. ama güzel insan çekiyor gibi gelmişti bir zamanlar.
heves ettiysen al.
  • thebug  (14.09.11 21:17:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.