[]

Tarayıcı yardımıyla sahtekarlık yapcam ama....

stajımı imzalamıyor işyeri. buyüzden bende önceki kayıt belgelerinde bulunan kaşe ve imzalarını staj defterimin en ön sayfasındaki yere tarayıcı ve yazıcı ile oraya renkli olarak yazdırabilir miyim? kaşe ve imza yeri sayfanın orta solunda. bu belgeden tarayıcıyla o kısmı alsam, sonra staj defterinin orta soluna yerleştirebilirmiyim? kendim değilde bu işlerden anlayan bir yere yaptırıcam. yapabilirler mi? düzgün olur mu?

kaşe basit bişey zaten. ufak.
edit: baskı evine felan yaptırtıcam

edit2: staj defterinin sayfası fotokopi olamaz ama. üzerinde mühürlü yapıştırma vesikalık foto ve kocaman okul mühürü var? yani orjinal staj defteri sayfasına tek yapılacak işlem yazdırmak olabilir başka bişey değil

 
olur mu ne demek allahı olur..

hayırlı olsun.
  • hope ender  (14.09.11 00:02:22 ~ 00:02:33) 
Yaparsın. Hemde çok güzel yaparsın. bak anlatıyorum iyi oku.

1-)Öncelikle Staj Defterinde kaşe imza yapacağımız sayfayı incelikli bir işçilikle cilt dibinden yarım santimden daha dar bırakacak şekilde kesmen gerek. Yoksa renkli printerdan bu sayfayı geçiremeyiz.

2-)Tarayıcı ile kopyaladığımız kısmı Photoshop ile, Kestiğimiz Sayfada imza kaşe gelecek yere Yapıştırıp, boş bir A4 sayfasına çıktısını alıcaksın.

3-)Renkli fotokopi Makinesine aldığımız çıktıyı koyup Kağıt haznesine Staj Defterinin sayfasını koyup Normal bir fotokopi çekeceksin. *Artık Staj Sayfamız İmzalı ve Kaşeli*

4-) İnce işçilikle kestiğimiz sayfayı bıraktığımız ciltdibinden bıraktığımız yarım santimlik boşluğa yamalıcaz.

-defter hazır.
  • sormaya geldim  (14.09.11 00:07:59) 
@sormaya geldim güzel konuşmuş. adama güven.


  • hope ender  (14.09.11 00:10:59) 
sadece ıslak imza pek orjinal durmuyor haberiniz olsun.


  • copadam  (14.09.11 01:03:48) 
Madem sahtekarlıkta kararlısınız o zaman yapmışken tam yapın ve bir kaşeciye gidip o kaşenin aynısından yaptırın. Tarama - Yazdırma - Yapıştırma gibi 3 aşamalı bir işlemde kesin hata olacaktır veya sahtekarlık belli olacaktır.


  • faithless  (14.09.11 01:38:00 ~ 01:39:14) 
Islak olmayan mühür belli olur.


  • lebanon  (14.09.11 10:54:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.