[]

kredi kartı özürlüsüyüm yardım

ben kredi kartı başvurusu yaptım öğrenciyim hiç bilgim yok kredi kartı ile ilgili bankada hesabım vardı kredi kartı çıkartalım mı dediler bende lazım olduğu için evet dedim şimdi bu kredi kartım olduğu zaman ben o ay o kartla hiçbir harcama yapmasam bile bir para ödemek zorundamıyım bilgilendirirmisiniz teşekkürler bu arada banka akbank




 
hayır harcamazsan ödemezsin. harcarsan ekstre de yazan tutarı ödersin.


  • altini ser incisi ker  (13.09.11 23:30:03) 
merak etme sen 6 ay sonra 1 bin küsür lira borcun olacağı için her ay minimum minimum ödeme yapacaksın. rahat ol sorun etme harcama yapmamayı falan.. tecrübe ile sabit, yaşadıklarım bana kalsın, gördüklerim referans olsun.


  • balkabagi krali sakir  (13.09.11 23:30:45) 
harcarsam peki harcadığım parayımı ödicem yoksa faiz olucak mı


  • leo78  (13.09.11 23:32:11) 
harcadığını ödeyeceksin harcadığını ödemezsen bir sonraki ay faiz başlar


  • istanbul beyefendisi  (13.09.11 23:39:23) 
kart limitim maximum 250 tl mesela ben bunun üzerine çıkamam demi


  • leo78  (13.09.11 23:46:19) 
  • ocanal  (13.09.11 23:54:49) 
öğrenci işi kartlar için evet çıkamazsın ama bazı kartlarda esnek limit seçeneği var. kartının limitini aşıyorsun aştığın kısım için nakit avans çekmiş gibi faiz ödüyorsun. işe yarıyor gibi görünse de tam bir şeref yoksunluğu örneği.

ama seninkinde yoktur rahat ol. yine de öğrenci başına kullanmama imkanın varsa kullanma o kartı dostum. benden sana abi tavsiyesi.
  • istanbul beyefendisi  (13.09.11 23:55:00) 
ek uyarı: şayet internet bankacılığı kullanıyorsan, kartını internet ve posta alışverişi için kapattır. lazım olursa alışverişe açarsın bir butonla, sonra kapatırsın. paranoyakça ama üşenmeden yaptıracak kadar iyi hisettiriyor insana.

uyarı 2: şayet ödemeyi geciktirirsen, son ödeme gününden değil, hesap kesim tarihinden itibaren sayılıyor ceza.
mesela: hesap kesim tarihi : ayın 14'ü
son ödeme günü: ayın 21'i
sen borcunu ayın 22'sinde ödediğinde 1 günlük değil, 8 günlük gecikme faizi ödüyorsun.

bir de yukarda da yazılmış, yıllık ücreti olur kartların. onu da yıllık alırlar genelde.
  • pyro clustic flow  (14.09.11 00:34:57) 
1 senelik kullanıcı olduğunda durumunu söyleyebilirim.
ne kadar limit. o kadar borç.
net
  • vaktiyle iyi biriydi  (14.09.11 00:54:18) 
ellerini kavuşturan kara sinekler gibi bankacılar sizleri bekliyor gençler.


  • fukka  (14.09.11 12:06:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.