Giriş
(3)

duyurunun 100. dövme sorusunu soruyorum tebrikler!

meran
cumartesi ilk dövmemi yaptıracağım. günler yaklaştıkça iyice heyecan yapmaya başladım. deli gibi dövmemi inceliyorum sevmediğim bir yanı var mı yok mu diye. artık bu biraz sıkıntı yapmaya başladı. onu geçtim de bende mi bu duygu abartılı yoksa sizde böyle heyecanlandınız mı? neler hissettiniz öncesi
cumartesi ilk dövmemi yaptıracağım. günler yaklaştıkça iyice heyecan yapmaya başladım. deli gibi dövmemi inceliyorum sevmediğim bir yanı var mı yok mu diye. artık bu biraz sıkıntı yapmaya başladı. onu geçtim de bende mi bu duygu abartılı yoksa sizde böyle heyecanlandınız mı? neler hissettiniz öncesi sonrası? bir de nelere yine dikkat edeyim yaptırmadan önce son kez? yaptırdıktan sonrası için ayrı duyuru açarım yine :)

offf bak yine bi hoş oldum oyşşş
0
meran
(13.09.11)
Ben de heycanlanmıştım, ama inceleme işini çok abartma yani böyle sabaha kadar bakarsan bi sorun bulursun kesin. Sağlam bi yere yaptrıyosan artık düşünecek bir şey kalmamış :)

Kremlerini ihmal etme.
0
bojangles
(13.09.11)
ayak bileğine kelebek dövmesi yaptıracaksan heyecanlanman normal pampa
0
bonjurkes
(13.09.11)
bir zaman sonra: gitti bütün heyecanı
0
radikalherif
(13.09.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.