[]

ttnet adsl sorunu -biraz uzun yazdım ama lütfen bi akıl verin ...

şimdi bağlantım 8 mbtie kadar sınırsız, sorun şu adsl ışığı sürekli yanıp sönüyor sık sık net kopuyo bazen çok uzun süre gelmiyo önceden de vardı ama temmuzdan itibaren bugüne 2 gün üst üste sorunsuz hiç bağlanamadım şimdi çağrı merkezini sürekli aradık bi ton arıza kaydı oluşturduk fişi çektik taktık olmadı sonunda sağolsunlar! biri geldi eve modem sorunlu dediler tamam dedik gittik iyi bi modem aldık fakat o da ne aynı bok aynı bok sorun devam ediyo son 2 günde 2 kez daha geldiler hattı bi alete bağlıyolar ovv hat değerleri süper diyolar bugün bi de santarali aradılar yaptılar bişeyler ama aynı amk aynı işte bağlanamıyom doğru düzgün şimdi hatta paralel hat filan yok tek hat tek telefon modem ve splitter gıcır e binadaki herkes güzel güzel bağlanıyo bende ne bok var lütfen bilgisi ve tecrübesi olanlar bi akıl verin nedir sorun ne yapmam lazım kafayı yicem(bi de telefonda birisiyle konuşurken kopma 20 dkkaliğinda filan bitiyo bağlaniyorum nete ama sonra tekrar gidiyo-hizin yüksek ondan oluyo demeyin hiz 2yi geçmedi speedtestde )




 
valla bölgenizde alternatif varsa fiber, uydunet vs. vs. bırakın TTNET'i. ben de aynı sorunları yaşıyorum sürekli, yan binadaki teyzem de aynı sorunları yaşıyor. ama oturduğumuz yerde başka alternatif yok. mecburen kazıkçı - dolandırıcı ttnet.


  • very pigmented melanosome  (13.09.11 20:31:37) 
@ very pigmented melanosome geçen yıl abone olduk galiba taahütname var 24 ayın dolması mı ne gerekiyomuş


  • raskov  (13.09.11 20:35:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.