[]

sabancı bursu

bu yıl üniversiteye yeni girenler için başvuralar başlayacak ancak koşul mf puan türünden taban olarak 490 almış olmak bnm puan 489.173 şansım yok mu yav hiç??




 
valla benim zamanımda, ben şart koydukları taban puanın çok çok üzerinde olmama rağmen alamamıştım bursu.

yani maalesef şansın yok gibi geldi bana...
  • siradan bir adam  (13.09.11 17:07:57) 
yok zaten puandan önce maddi aşvurma açısıdurumun da önemli ben bndan dedim başvurumu kabul etmezler mi??


  • bellma  (13.09.11 17:09:07) 
başvurunu kabul ederler...
mesela benim zamanımda sabancı bursunun belirtilen şartlarına tam olarak uymayan sanırım bursun verildiği alanların dışında bir puan türünde gerekli olan puanı alan("say1" vs. filan vardı, sene 2006) bir arkadaşım burs almıştı.
ama bu çocuk o zaman bölümden bir hocaya gitmişti başvuru için, kendisi direkt başvurmamıştı yani.
daha doğrusu senenni ilk günleri bir hoca geldi, yok mu şu kadar puan alan falan dediydi, ondan sonra gelişti olaylar...

demek istediğim sıkıntı yok. hatta sabancı vakfını ara sor. ya da en iyisi çok özel
durumun varsa bölümdeki hocalara söyle.
  • enkolaykullaniciadi  (13.09.11 17:15:06 ~ 17:16:57) 
o zaman şöyle söyleyeyim; aynen benim de 2006 yıl.. :) biz gidip öğrenci işlerine verirdik belgeleri. oradan hiç bir cevap gelmedi bize. yani belki başvuruyu alıyorlardır ama...

en iyisi topla belgeleri başvur ya; kaybedecek bir şeyin yok. belli olmaz.
  • siradan bir adam  (13.09.11 17:16:40) 
biz de öğrenci işlerine başvuruyoruz keşke direkt olarak başvuracağım bir yer olsaydı ama:((


  • bellma  (13.09.11 17:33:08) 
tek söyleyebileceğim, takip et başvurunu. ben etmemiştim o kadar; hala ne oldu bitti bilmem. belki de arada karambole geldi belgeler.

o yüzden gerek öğrenci işlerinden gerek vakıftan sürekli takip et derim. uyuzluk yapsalar da et yani. en azından vakıftan yok arkadaşım çıkmadı size cevabını alabil de içinde kalmasın çıkmazsa bile.

yoksa lan öğrenci işlerinde bir katakulli oldu mu diye düşünür kendini yersin.
  • siradan bir adam  (13.09.11 17:50:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.