[]

Kendi kendine photoshop öğrenmek

Mümkünmüdür? Nelerden nerelerden yararlanmalı?




 
Tabi ki neden olmasın. İstersen herşeyi öğrenirsin.

Ben derim ki görüntülü eğitim en iyisi. İndir bir tane tutorial internetten. Sonra da izlerken kendin de uygula program üzerinden. Google'da "Photoshop tutorial" diye aratırsan birçok kaynak bulabilirsin.
  • winston insani  (13.09.11 15:14:07) 
uzaktanegitim.meb.gov.tr

bak bu linkte eğitim, döküman, videolar var, ders ders anlatmış.
  • wishes  (13.09.11 15:18:58) 
bizim ofisimizde bi kurgucu arkadaş var, kendisi öğrenmiş her haltı. film fragmanlarını vs. alayını kendisi yapıyor. insan isteyince öğrenir işte.


  • altini ser incisi ker  (13.09.11 15:26:17) 
belli bi seviyeye kadar mümkün bence de. ondan sonra da zaten birinin yardımıyla öğrenmen çok daha kolaylaşır. önce ne yapmak istediğine karar ver. atıyorum, bir site için buton mu hazırlıcaksın? nette bir sürü dersi var, aç bul.

ya da suratındaki sivilceleri mi sileceksin? arkadaşının saçını mı kesiceksin? aç, bak nette bir sürü dersi var. ama gidip de "aa şu buton şu işe yarıyormuş" diye öğrenme. onları öğrenmek 10 dakikalık iş. önemli olan hangi butonu hangisiyle harmanladığında neyin ortaya çıkacağını keşfetmen. onun için de dersleri bul internette.

bir süre sonra ufkun açılacak zaten, onu onunla birleştirince bu olduysa. ben şunu şu şekilde elde edebilirim aslında diyeceksin falan filan.
  • tchuck  (13.09.11 15:28:03) 
mümkün, hem çektiğin fotoğrafları çok çok işlemeye çalış, hem de lynda.com


  • nucleon  (13.09.11 15:33:43) 
mümkün. bana kimse öğretmedi mesela.


  • robin crusoe  (13.09.11 15:48:03) 
mümkün, ben ders bile izlemedim fazla, ama sen izle yardımcı olur.


  • ekinoksah  (13.09.11 18:45:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.