Sabah kaçta açılırlar bunlar? Erkenden gitmem gerek, dükkanı açtıkları anda içerde bitme niyetindeyim. Bir de ciltleme işlemi (bildiğimiz karton kapak) ne kadar sürer?Teşekkürler şimdiden.
Sabah kaçta açılırlar bunlar? Erkenden gitmem gerek, dükkanı açtıkları anda içerde bitme niyetindeyim. Bir de ciltleme işlemi (bildiğimiz karton kapak) ne kadar sürer?
Teşekkürler şimdiden.
0
lapse of reason (
03.06.08)
şimdi internet adreslerini gugıllayp telefonlarını öğrenirsen telefon edip sabah kacta acacaklarını sorarsın. hatta belki rica edip daha erken gelmelerini bile sağlayabilirsin. ne kadar süreceğini de sorabilirsin.
0
tezimi fotokopi ile 6 nüsha çoğaltıp karton ciltletme işi 1,5 - 2 saat falan sürmüştü. burası ankara ama orası da farklı değildir.
0
valla sıra yoksa sırf ciltleme 10-15 dk sürer sanıyorum maksimum. sıra olduğu zaman 1 saat bile bekliyor insan ama. tabiki 100 sayfadan 6 kopya çıkartıp 6 tane ciltletirsen bir o kat artar süre.
0