[]

teflon tava

teflon tava almam gerekiyor, 3lü 4lü setlerinden

nerden hangi marka almalı sizce? nelere dikkat etmeli?

il: istanbul

 
Tefal Outlet mağazalarına git. Starcity ve Optimumda mevcutlar başka yerlerdede var tabi de aklıma ilk bunlar geldi.


  • poseidon1  (12.09.11 16:31:25) 
tefal, mehtap, cem, bu 3'ü candır, dikkat edilecek pek bişey yok, malüm çizilmemiş olması lazım, dışları çelik olursa daha bi güzel daha bi pahalı olur.


  • trajikomix  (12.09.11 16:53:36) 
tabanınna bak ince olmasın kalın olsun. ince olursa çabuk yanar.


  • c1b2k3  (12.09.11 16:53:50) 
ucuz olsun, çizilince salla gitsin yenisini alırsın.


  • amiga500int  (12.09.11 17:01:34) 
ne alırsan al, bir şey karıştırırken sakın metal kaşık kullanma. tahta kaşık falan kullan. illa kullanmak zorundaysan da inanılmaz itinayla kullan. teflona değdirme. sanırım cem hem ucuz hem kalitelidir.


  • markasiz  (12.09.11 17:03:07) 
Tefal alacak para yoksa Cem en iyisidir. Ama para varsa Tefal'den başka alma, inanılmaz güzel tavaları var Tefal'in.


  • gzg  (12.09.11 17:33:17) 
seramik tava görmüştüm izmir özdilekte ne kadar gerekli bilmiyorum ama içi beyaz beyaz çok güzel görünüyodu
www.kadinlarkulubu.com

  • jimicik  (12.09.11 18:02:03) 
ikea'da tencereli tavalı setler var, orta kalite ama fiyatı uygun.


  • gaia  (12.09.11 22:41:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.