[]

Yavaş Bilgisayara OS

İş yerimdeki makinam daha yeni formatlandı (ama salaklık bende, driver rahat bulsun diye windows 7 kuruyorum) ama yavaşlıktan kafayı yedirtiyor bazen. Bu aletler için live cd şeklinde ne kullansam ki performans biraz artsa, worddür ekseldir multitask çalıştırabilsem?

PS: Chrome OS diyorlardı, o noldu?


 
live cd'lerin performansı normaline göre daha kötü oluyor gördüğüm kadarıyla.. windows 7 gayet mantıklı gibi..,


chromebook olarak geçiyor o aletler.. istedigin herhangi bi bilgisayara kurulabiliyor mu bilmiyorum ama..

edit: www.google.com
  • buzzlightyear  (12.09.11 14:44:32 ~ 14:45:25) 
win xp iyidir


  • bonjurkes  (12.09.11 14:54:37) 
xp kur (xp sp3 agustos yamali) modifiye yap (xp-antispy ile gereksiz bircok seyi kaldirabilirsin) sistem seslerini kapat, indexlemeyi kapat. winamp kullanma (aimp.ru) , messenger kullanma (miranda-im.org), office 2003 sp3 with 2007 compatibility kur (docx, xlsx icin - sadece word, excel, powerpoint (gerekliyse outlook)), pdf icin sumatrapdf, cd yazma / yakma icin infrarecorder, codec pack icin klite codec pack standart, arsiv acma & sikistirma icin 7zip gibi programlari kurarsan (hepsi -ofis haric- ucretsizdir ve sistemi yormaz) hayallerine ulasmak hicte zor olmayacaktir.

* ftp programi icin, filezilla
* indirme yoneticisi (download manager) free download manager
  • that was just a dream  (12.09.11 14:58:51 ~ 15:05:10) 
pardus


  • ben smyrna  (12.09.11 15:57:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.