[]

kadıköy'den maslak'a nasıl gidilir?

kanyon avm civarlarında telpa varmış oraya gitmem lazım iett gov tr açılmıyor. beşiktaş üzerinden nasıl giderim oraya?




 
üzerinde 4. levent yazan herhangi bir otobüs veya minibus ile.. beşiktaş'ta pizza hut'ın karşısından binebilirsin..


  • buzzlightyear  (12.09.11 10:52:04) 
peki uzak mı maslak? 4. levent neresi ya gözümde büyüdü oyy


  • neira  (12.09.11 10:53:06) 
yakın merak etme. ama trafik yoğunsa gitmen biraz uzun sürebilir


  • zgrydn  (12.09.11 10:55:23) 
telpa maslak'ta değil, levent'te. ikisi alakasız yerler.

kadıköy'den beşiktaş'a geç. sarıyer ya da istinye park minibüslerine bin. kanyon'da in. kanyon'un olduğu kaldırıma geç. kanyon solunda kalacak şekilde ilerle. 5 dakika geçmeden telpa'yı göreceksin solda.
  • deckard  (12.09.11 10:56:38) 
bi soru daha gelsin o zaman :/ vapurdan inince tam karşıdaki yokuş yukarı olan caddede yukarı ihtikametten mi aşağı istikametten mi binicem? evet kapının önündeki kedileri beslemek dısında sokağa çıkmıyorum :P


  • neira  (12.09.11 11:02:24) 
beşiktaş'ta o yokuştan yukarı çıkıcak o bindiğin minibüs.
ayrıca alternatif olarak metrobüse yakınsan onunla zincirlikuyu'ya gidip. ordan gayrettepe metroya yürüdükten sonra levent durağında inebilirsin. ordan direk kanyon'a geçiş var. ama zinicrlikuyu'da indikten sonra gayrettepe metroyu bulman konusunda şüphelerim var doğrusu eheh. ya da işte zincirlikuyu'dan tekrar minibüse binebilirsin. hatta yürüyebilirsin bile. ne zaman gideceğin de önemli aslında. beşiktaş'tan gitmek uzun sürebilir çünkü, yol sıkışık olabilir.

  • tepedeki psychedelic adam  (12.09.11 11:11:29 ~ 11:14:41) 
img15.imageshack.us

1. olarak işaretli yerden 40B diye bi otobus kalkıyor mesela.. sarıyer'e kadar gidiyor.. kanyon'da inmen gerekiyor anladıgım kadarıyla.. birilerine sorarsan yardımcı olurlar en kötü..

2. olarak işaretli yerden de geçiyor 40B.. ayrıca bilimum 4. levent otobüsleri geçiyor.. minibusler de buradan kalkıyor..
  • buzzlightyear  (12.09.11 11:14:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.