[]

pazartesi bugün

hadi bana bugün size hafta basi diye umut veren seyleri yazin...

ya da bu pazartesi beklentileriniz nedir onu yazin..


 
umut veren hiçbişey yok valla...
uzun yola çıkıcam bu hafta, sadece onun bi kıpırtısı var... bi nebze...
(severim uzun yolu)
  • delfina  (12.09.11 03:28:58 ~ 03:33:02) 
İş başlar, tahsilatlar başlar $$$$:)))


  • erty  (12.09.11 03:39:22) 
benim için hangi gün olduğu fark etmiyor şans eseri öğreniyorum. baya boşum bu aralar.


  • cro magnon  (12.09.11 03:39:43) 
işe gidesim bile yok ak ya. pazartesi niye var ki?


  • altini ser incisi ker  (12.09.11 08:03:20) 
yeni işyerimdeki ilk hafta başım, geçen hafta salı başlamıştım, oheley pazartesi sendromu yaşamıyorum diye işe giderken, kafam bir dünya sanırım hala, bardağa neskafe koyup üstüne de soğuk su ekledim, bardak ağzına kadar doldu, bu ne oldu lan böyle derken durumu farkettim, yiğitliğe bok sürdürmemek için kahveyi dökmedim. Bardağı yarısına kadar içtim ve üstüne sıcak su abandım.

Şu an bir bardak dolusu çamur içiyorum, neymiş efenim sendrom yaşamamışım, peh
  • bonjurkes  (12.09.11 09:30:44) 
babam patronum, amcam müdürüm, halam muhasebe, yetmedi kardeşim de geldi. benim için toplu iğne başı kadar bile umut ve huzur yok valla :/


  • zenc  (12.09.11 10:47:26) 
kaç saat uyudum,
maaşı alınca yapacağım ödemeler,
buzdolabı alacam o,
gebze silivri arası kaç km?,
üni ne güzeldi la,
ev almak hiç mantıklı değil vs. vs.
gibi şeyleri düşünerek işe geldim.
senin yazdıklarını düşündümde,
benimkilerin hepsi ya sıkıntı ya da özlem içerikli düşünceler.
umut yok şuan.
  • seyduna6687  (12.09.11 10:59:57) 
bu hafta içinde beklediğim ama geleceğine emin olmadığım bir teklif var. umudum ona. onun haricinde berbat bir haftasonunun ardından andy'nin ölüm haberiyle sendromik pazartesi tüm gerçekliği ile karşımda.


  • vejeteryan vampir  (12.09.11 11:58:15) 
pazartesi başlayınca cumada gelir :)


  • karbasan  (12.09.11 14:33:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.