[]

hangi banka-hesap?

üni. öğrencisine, play card-extragenç'ten hangisini önerirsiniz?

kredi kartının çok bir ekstrası olur mu kampanya vs. açısından? olmazsa istemiyorum, alırsam da banka kartından farklı kullanmam zaten.

bu durumda kredi kartlı ve sadece banka kartlı olarak ayrı ayrı hesap işletim ücreti, yıllık bilmemne ücretleri falan nasıldır?

ve kampanya açısından hangisi daha iyidir?

 
extragenç alma gözünü seveyim. ben ettim sen etme. altı ayda bir 40 lirayı gani gani çekiyorlar hesabından. kartımda para bırakmamaya bakıyorum. tabii benim kerizliğim de olabilir zira öğrenci olduğumu beyan etmeyi unuttum. öğrencilerden alınmıyormuş hesap işletim ücreti. şimdi de okuldan ayrıldım, jeton yeni düştü benim de. onun dışında güzel ya, seviyorum aslında. böyle bazen kafalarına göre 10-15 lira bonus veriyorlar filan. bir ton kampanyası da var. tabii play card nasıl bilmiyorum ama ben extragenç'in tek eksisi dediğim gibi işletim ücreti. benim dediğim gibi bişiy yoksa da bir otomatik ödeme talimatıyla da hesap işletim ücretinden muaf oluyorsun garantide.


  • loveless  (12.09.11 01:30:49) 
öğrenci olduğun belirtir belgeyi (öğrenci belgesi) ilgili dilekçeyle hangi bankaya götürürsen götür senden yıllık işlem ücreti kesmeyeceklerdir.

hayır. bizde öyle bir uygulama yok derlerse ısrar et; kanunda var de.
uzatırrlarsa o bankanın müşterisi olma!...
  • midnight exe  (12.09.11 01:31:58) 
Play kart. Garanti'ye bulaşmayın. Play kart'ta world card'a yapılan bütün kampanyalardan faydalanabiliyorsunuz, öğrenci belgenizle başvuru yaptığınız zaman kart ücreti yok. Kredi kartının tek artısı taksit olayı. Onun dışında ben çok şey için kullanmıyorum. World Card'a taksit yapmayan yer de görmedim, Bonus'a taksit yapmayan yer gördüm ama. Ayrıca Garanti kan emici bir banka, Play Kart çok daha iyi o yüzden.


  • aileena  (12.09.11 01:34:52) 
en süperi iş'te üniversiteli.


  • kisa bisey olsun istemistim  (12.09.11 01:50:36) 
play.

sürekli bir kampanya bombardımanı var. yok temassız özelliğini kullandığın 3. alışverişin bedava, yok 10 lira alışverişe 1 lira puan, ekstra kontör vs. vs.

ayda yılda bir kullanmama rağmen 1 yıl dolmadan 50 liranın üstünde puan birikmişti, bedava sergi gezdim, indirimli konsere gittim. world kart olması da artısı tabii. 2 yıldır da kullanıyorum.
  • darkredanger  (12.09.11 01:57:59 ~ 01:59:28) 
şu an garanti de normal bir hesabım var, 10 tl ödüyorum hesap işletim ücreti.
extragençmi bilmiyorum açarken öyle bir talepte bulunmadım, üni'li de değildim zaten. internet şubesinde öyle bir ibare de yok.
play'de de kart bedeli falan alıyorlar sanırım yok mu? sitede var gözüküyor. sadece ilk yıl yok diyor. ya da kredi kartı olunca mı alıyorlar? sadece banka kartında bir şey istemiyor mu?
işbank hesabım var zaten, işte üniversiteli değil galba ama ücret almıyorlar sağolsunlar, onu kullanmaya devam edicem. ek olarak bunlardan birini istiyorum.

bir de ücretlerle ilgili kafam karıştı. kartlı hesaplarda hesap işletim ücreti almayıp yıllık üyelik aidatı alıyorlar ve kartsızlarda hesap işletim ücreti mi? böyle midir?
  • copadam  (12.09.11 02:03:29 ~ 02:11:57) 
play kredi kartı öğrenci belgenle başvurduğun takdirde kefilsiz ve 500 tl limitli olarak sana veriliyor. world card'ın tüm özelliklerine sahip olduğundan kazanılan puanların, sahip olunan indirimlerin haddi hesabı yok; ben 5-6 ay içinde yüzlerce tl kar etmişimdir sayesinde. aylık/yıllık işletim bilmemne ücretlerinin hiçbiri yok, alışveriş yaptığın kadar ödüyorsun. tek sorun yapı kredi'nin kart başvuruları konusunda fazlasıyla yavaş, müşteri hizmetlerinin bir o kadar dandik oluşu. hesap açmak için de bir çok banka öğrenci belgesiyle başvurana masrafsız, aylık ücretsiz hesap açıyor; örneğin yapı kredi, iş bankası...


  • Leucothea  (12.09.11 02:36:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.